Játékosaink az elmúlt 24 órában 50194 kvízt fejtettek, 116 labirintust jártak be és 1804 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kalandorok

Kalandorok - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A kalandorok számítógép által irányított szereplői a Kvízlabirintus játéknak. A labirintusokban találkozhatsz velük, egy speciális mezőn, melyre a jövőben Kalandor mezőként hivatkozunk.


Ha rálépsz egy Kalandor mezőre, ott a karakterek egyikét találod, s közte és közted történik valamilyen interakció.

Ezek a következők lehetnek:

- kölcsönkér: kér tőled valamennyi aranyat, amit a következő találkozáskor kamatostul hajlandó visszafizetni. Dönthetsz úgy, hogy adsz, úgy is, hogy nem, illetve még arra is lehetőséged van, hogy elérj egy kicsit magasabb kamatot.

- visszafizeti a kölcsönt: ha korábban hiteleztél neki, megtörténhet ennek az összegnek a visszafizetése. Előfordulhat, hogy a kalandor nem tud fizetni, ekkor vagy haladékot adsz neki, vagy elfogadod a kártyáit tartozása fejében.

- műtárgyat ajánl megvételre: A műtárgyak a játékban kártyák formájában jelennek meg (a műtárgy szó fel van tüntetve rajtuk). Mivel nincs különleges képességük, amit ráírhattunk volna, így használni sem lehet őket. Csak kereskedésre jók. Vásárold meg minél olcsóbban egy kalandortól és add el később minél drágábban a Gyűjtőnél, így szert tehetsz némi haszonra.

- küldetést ad: A kalandorok által adott küldetések teljesítésére mindössze 24 órád van. A jutalom mértéke a nehézségi szintedtől függ, lehet ezüst vagy arany is. Amennyiben elbuksz egy küldetést, mert nem teljesíted időre, neked kell fizetni a feladatot adó kalandornak. A jutalmat, illetve a tartozást a kalandorral való következő találkozáskor kaphatod meg, illetve róhatod le.

- küldetés teljesítéséért jutalmat ad: Ha korábban kaptál tőle küldetést és azt teljesítetted vagy elbuktad, az adott kalandortól ilyenkor megkapod a jutalmad, vagy kifizetheted neki a tartozásod.

- felajánl cserére pár kártyát: Te dönthetsz, hogy elfogadod-e az ajánlatát vagy nem.

- ellát egy tanáccsal: Ez az egyetlen olyan esemény, amikor nincs lehetőség interakcióra. Elolvashatod a tanácsot, majd mindketten mehettek az utatokra a labirintusban.

Itt elolvashatsz további érdekességeket a kalandorokról:

» Ábrándos Ambrózia

» Agg Elemér

» Agyafúrt Amélia

» Álomszép Ráchel

» Balhés Lujza

» Bátor Márkó

» Bűbájos Ágota

» Burzsuj Boleszláv

» Égőszemű Erazmusz

» Elmés Ernő

» Finnyás Jozefin

» Földműves Tóbiás

» Hazárdőr Lipót

» Istenfélő Teodor

» Kapzsi Jancsi

» Kezdő Gergő

» Kíváncsi Gabi

» Macsó Nyikoláj

» Ördöngös Ödön

» Piás Ottó

» Racionális Rómeó

» Rusnya Rozi

» Szívós Szigfrid

» Szomorú Szabolcs

» Tengerész Melvin

» Trendi Eszti

» Tüzes Dorka

» Vagány Jonatán

» Veterán Vilmos

» Zarándok Zénó


További játékszabályok