Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17290 kvízt fejtettek, 41 labirintust jártak be és 801 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok

Kalandorok

Kalandorok - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A kalandorok számítógép által irányított szereplői a Kvízlabirintus játéknak. A labirintusokban találkozhatsz velük, egy speciális mezőn, melyre a jövőben Kalandor mezőként hivatkozunk.


Ha rálépsz egy Kalandor mezőre, ott a karakterek egyikét találod, s közte és közted történik valamilyen interakció.

Ezek a következők lehetnek:

- kölcsönkér: kér tőled valamennyi aranyat, amit a következő találkozáskor kamatostul hajlandó visszafizetni. Dönthetsz úgy, hogy adsz, úgy is, hogy nem, illetve még arra is lehetőséged van, hogy elérj egy kicsit magasabb kamatot.

- visszafizeti a kölcsönt: ha korábban hiteleztél neki, megtörténhet ennek az összegnek a visszafizetése. Előfordulhat, hogy a kalandor nem tud fizetni, ekkor vagy haladékot adsz neki, vagy elfogadod a kártyáit tartozása fejében.

- műtárgyat ajánl megvételre: A műtárgyak a játékban kártyák formájában jelennek meg (a műtárgy szó fel van tüntetve rajtuk). Mivel nincs különleges képességük, amit ráírhattunk volna, így használni sem lehet őket. Csak kereskedésre jók. Vásárold meg minél olcsóbban egy kalandortól és add el később minél drágábban a Gyűjtőnél, így szert tehetsz némi haszonra.

- küldetést ad: A kalandorok által adott küldetések teljesítésére mindössze 24 órád van. A jutalom mértéke a nehézségi szintedtől függ, lehet ezüst vagy arany is. Amennyiben elbuksz egy küldetést, mert nem teljesíted időre, neked kell fizetni a feladatot adó kalandornak. A jutalmat, illetve a tartozást a kalandorral való következő találkozáskor kaphatod meg, illetve róhatod le.

- küldetés teljesítéséért jutalmat ad: Ha korábban kaptál tőle küldetést és azt teljesítetted vagy elbuktad, az adott kalandortól ilyenkor megkapod a jutalmad, vagy kifizetheted neki a tartozásod.

- felajánl cserére pár kártyát: Te dönthetsz, hogy elfogadod-e az ajánlatát vagy nem.

- ellát egy tanáccsal: Ez az egyetlen olyan esemény, amikor nincs lehetőség interakcióra. Elolvashatod a tanácsot, majd mindketten mehettek az utatokra a labirintusban.

Itt elolvashatsz további érdekességeket a kalandorokról:

» Agg Elemér

» Álomszép Ráchel

» Balhés Lujza

» Bátor Márkó

» Bűbájos Ágota

» Burzsuj Boleszláv

» Elmés Ernő

» Finnyás Jozefin

» Földműves Tóbiás

» Hazárdőr Lipót

» Istenfélő Teodor

» Kapzsi Jancsi

» Kezdő Gergő

» Kíváncsi Gabi

» Macsó Nyikoláj

» Piás Ottó

» Szívós Szigfrid

» Szomorú Szabolcs

» Tengerész Melvin

» Trendi Eszti

» Tüzes Dorka

» Vagány Jonatán

» Veterán Vilmos

» Zarándok Zénó


További játékszabályok