Játékosaink az elmúlt 24 órában 40802 kvízt fejtettek, 109 labirintust jártak be és 1579 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Kvízbár

Kvízbár - Játék más játékosok ellen


A bár jelenleg zárva tart.

Legközelebb nyitva: holnap 09:00.

A játékhoz be kell jelentkezned!

Játék a kvízbárban:

Kvízbár infók

A kvízbár naponta kétszer tart nyitva, véletlenszerűen, egy 6 és 23 óra közti időpontban, kb. egy órára (február 27-től már csak 40 percre). Minden nap az első alkalom ingyenes. Ha már részt vettél aznap kvízbár játékban, akkor ugyanazon a napon, a második alkalommal jádéval, arannyal vagy ezüsttel kell megfizetned a csatlakozási díjat. A bár nyitvatartásának utolsó 10 percében már nem lehet bekapcsolódni a játékba.

A kvíz itt valós időben zajlik a játékosok közt. Minden részvevő ugyanazt a kérdést kapja, majd a rendelkezésre álló idő letelte után kiderül, ki adott jó választ, ki volt a leggyorsabb (a 3 másodperces szabály figyelembevételével), illetve ki kapja a pontot.

Ha valaki megválaszol egy kérdésre, de nem jól, 1 pontot kap. Aki a legjobb választ adja a kérdésre (akár több játékos is egyszerre), 3 ponttal gazdagodik. Aki jól válaszol ugyan, de több mint 3 másodperccel lemarad a leggyorsabbtól, 2 pontot kap. A pontgyűjtés a bár bezárásáig zajlik.

A bár kérdéseit úgy válogattuk össze, hogy legyen köztük bőven olyan, amikkel még kevesen találkoztatok a játékban. Négy feleletválasztós kérdés után pedig egy tippelős következik. A kérdések nehézségi szintje változó, 1-estől 10-esig, véletlenszerűen: ez a felbukkanó válaszok számát befolyásolja.

Az adott bárt az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjtötte. Pontegyezőség esetén az lesz előrébb, aki több választ adott. Ha ez is döntetlen, a válaszadásra fordított idő dönt, a kevesebb jobb lehet. Ha ez is megegyezik, az kerül előrébb, aki előbb csatlakozott a bárhoz (ebben a ritka esetben már ezredmásodpercek is dönthetnek).

A bárban jutalomként kriglik gyűjthetőek. Aki a legtöbb pontot gyűjtötte egy kvízbár-óra során, az a győztes, jutalomban viszont többen is részesülhetnek. A részvevők legjobb 10%-a 3🍺, a legjobb 25%-ba tartozók 2🍺, a legjobb 50%-ba befértek pedig 🍺 jutalomban részesülnek. Az első helyezett a részvevők számától függetlenül 3🍺-t kap.

Az összegyűjtött krigliből ritka, fehér háttérszínű kártyákat lehet vásárolni, olyanokat, amiből nincs nálad egy sem. A kártyák ára változó. Ha valaki megvesz egyet közülük, annak ára 🍺-vel nő. Tehát, amit sokan vesznek, az egyre drágább lesz. Azoknak a kártyáknak az ára pedig, amit 72 órán át nem vásárol meg senki, 🍺-vel csökken. A kártyák ára 20🍺 alá nem mehet.

A kvízbár korábbi győztesei:

202 pont

Atecs

ma 21:00

Eredmények

203 pont

Phoenix

ma 13:00

Eredmények

208 pont

Medvehangya

tegnap 19:00

Eredmények

199 pont

Phoenix

tegnap 12:00

Eredmények

203 pont

Phoenix

tegnapelőtt 11:00

Eredmények

199 pont

Medvehangya

tegnapelőtt 06:00

Eredmények

Kvízbár részvétel toplista:

«
1.
 Változás marad

Medvehangya
90 (+6)

2.
 Változás marad

Lacóka
82 (+5)

3.
 Változás marad

Viharvándor
79 (+3)

4.
 Változás fel

Kormilla
77 (+2)

»

Szerzett kriglik toplista:

«
1.
 Változás marad

Medvehangya
252🍺 (+16)

2.
 Változás marad

Perzsacica
208🍺

3.
 Változás marad

Lacóka
175🍺 (+8)

4.
 Változás marad

Cserje
164🍺 (+8)

5.
 Változás marad

Viharvándor
153🍺 (+3)

»

További toplisták