Játékosaink az elmúlt 24 órában 44344 kvízt fejtettek, 128 labirintust jártak be és 1429 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Vagány Jonatán

Vagány Jonatán

Előző: Tüzes Dorka
Következő: Veterán Vilmos

Információk a kalandorról

Vagány Jonatán

Vagány Jonatán egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül. Tagja a Kufárok klánjának.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Jonatánt már az oviban is tisztelték csoporttársai, mert olyan menőn és merészen viszonyult mindenhez. Ez azóta sem változott.

Most sem kell neki némi bátorságért a szomszédba mennie, fejjel előre beleveti magát bármibe, még a veszélyesebb dolgokba is. Abból pedig van bőven a labirintusokban.

Vegyük például az útonállókat: ha meglátják, már menekülnek is előle. A kvízellenfelek?! Azoknak csak egy része mer kiállni ellene, mert tudják, hogy nagy dumásunk nem hagyna nekik teret a kvízösszecsapásokban. A gyűjtők? Ők is nagy ívben elkerülik őt, mert ha egyszer arról kezd beszélni, hogy ő alanyi jogon megérdemelne tőlük egy-egy Teremtés kártyát, nehéz lenne tőle megszabadulniuk.

Ha találkozol Vagány Jonatánnal, legjobb, ha teszed, amit mond. Ellenkező esetben nem tudjuk szavatolni, mi fog történni...

A Kufárok klánjának alapítójaként a klánhoz való csatlakozási ajánlatot adhat, ha találkozol vele.