Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16914 kvízt fejtettek, 40 labirintust jártak be és 785 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Vagány Jonatán

Vagány Jonatán

Előző: Tüzes Dorka
Következő: Veterán Vilmos

Információk a kalandorról

Vagány Jonatán

Vagány Jonatán egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Jonatánt már az oviban is tisztelték csoporttársai, mert olyan menőn és merészen viszonyult mindenhez. Ez azóta sem változott.

Most sem kell neki némi bátorságért a szomszédba mennie, fejjel előre beleveti magát bármibe, még a veszélyesebb dolgokba is. Abból pedig van bőven a labirintusokban.

Vegyük például az útonállókat: ha meglátják, már menekülnek is előle. A kvízellenfelek?! Azoknak csak egy része mer kiállni ellene, mert tudják, hogy nagy dumásunk nem hagyna nekik teret a kvízösszecsapásokban. A gyűjtők? Ők is nagy ívben elkerülik őt, mert ha egyszer arról kezd beszélni, hogy ő alanyi jogon megérdemelne tőlük egy-egy Teremtés kártyát, nehéz lenne tőle megszabadulniuk.

Ha találkozol Vagány Jonatánnal, legjobb, ha teszed, amit mond. Ellenkező esetben nem tudjuk szavatolni, mi fog történni...