Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16596 kvízt fejtettek, 39 labirintust jártak be és 786 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Kapzsi Jancsi

Kapzsi Jancsi

Előző: Istenfélő Teodor
Következő: Kezdő Gergő

Információk a kalandorról

Kapzsi Jancsi

Kapzsi Jancsi egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Ha seftelésről van szó, Kapzsi Jancsi a te embered! Tudja, mitől döglik a légy, hogy csináljon a szemétből értéket, illetve hogy hogyan beszéljen akkora lyukat valakinek a hasába, hogy azon kipottyanhasson némi haszon. Ugyanakkor nem szórja két kézzel az aranyakat, csak arra költ, ami az ő érdekeit szolgálja.

A labirintusokat járva rendszerint a kártyákkal stratégiázik, kijátssza a kereskedőket, átveri a gyűjtőket és az útonállóknak tőle kell félniük, mert ha pénzt akarnak látni, ahhoz Kapzsi Jancsi foggal-körömmel ragaszkodik.

Kvízelni valójában nem szeret, de a labirintusokban így is megtalálja önmaga számítását és a játék azon részében próbál boldogulni, ahol nem a lexikális tudását, hanem csavaros, haszonleső észjárását kell használnia.