Játékosaink az elmúlt 24 órában 40919 kvízt fejtettek, 110 labirintust jártak be és 1554 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kapzsi Jancsi

Előző: Istenfélő Teodor
Következő: Kezdő Gergő

Információk a kalandorról

Kapzsi Jancsi

Kapzsi Jancsi egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül. Tagja a Kufárok klánjának.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Ha seftelésről van szó, Kapzsi Jancsi a te embered! Tudja, mitől döglik a légy, hogy csináljon a szemétből értéket, illetve hogy hogyan beszéljen akkora lyukat valakinek a hasába, hogy azon kipottyanhasson némi haszon. Ugyanakkor nem szórja két kézzel az aranyakat, csak arra költ, ami az ő érdekeit szolgálja.

A labirintusokat járva rendszerint a kártyákkal stratégiázik, kijátssza a kereskedőket, átveri a gyűjtőket és az útonállóknak tőle kell félniük, mert ha pénzt akarnak látni, ahhoz Kapzsi Jancsi foggal-körömmel ragaszkodik.

Kvízelni valójában nem szeret, de a labirintusokban így is megtalálja önmaga számítását és a játék azon részében próbál boldogulni, ahol nem a lexikális tudását, hanem csavaros, haszonleső észjárását kell használnia.

A Kufárok klánjának alapítójaként a klánhoz való csatlakozási ajánlatot adhat, ha találkozol vele.