Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16914 kvízt fejtettek, 40 labirintust jártak be és 785 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Istenfélő Teodor

Istenfélő Teodor

Előző: Hazárdőr Lipót
Következő: Kapzsi Jancsi

Információk a kalandorról

Istenfélő Teodor

Istenfélő Teodor egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Elcsodálkozhatsz, mit keres egy ilyen vékonydongájú, finomkodó, ájtatos alak a sötét falak között. Teodor mindig keres valamit. Szeretné megtalálni az összes édenkerti labirintust, de ehhez bizony néha a poklot is meg kell járnia.

Imái olykor meghallgattatásra találnak a teremtő által és hite mellé hozzá szegődik a szerencse is, ami azért is szükséges, mert világi tudása nem túl széles, így könnyen alulmarad a modern témákat érintő kérdésekben. De mint oly sok hívő ember, ő is kitartó és elhivatott.

Útja során előszeretettel vásárol a vallásokhoz kapcsolódó műtárgyakat, amiket szeret haszonnal értékesíteni, hogy végül elérhesse célját.