Játékosaink az elmúlt 24 órában 40719 kvízt fejtettek, 101 labirintust jártak be és 1648 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Hazárdőr Lipót

Hazárdőr Lipót

Információk a kalandorról

Hazárdőr Lipót

Hazárdőr Lipót egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül. Tagja a Maffiózók klánjának.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Egy vérbeli szerencsejátékossal van dolgod. Persze ne egy olyan alakra gondolj, aki minden pénzét felteszi egy tétre a kaszinóban, aztán meglepődik, amikor elveszíti összes vagyonát! Lipót szeret hazardírozni, de mindezt egy kidolgozott stratégia szerint műveli, amely a legtöbbször be is jön neki. Volt ugyan már gazdagabb is annál, mint amilyen most, de azért panaszkodásra semmi oka.

Mégis, mit teszel, ha azt mondja neked, hogy adj neki kölcsön pár száz aranyat?! Egyértelmű, hogy mire akarja elkölteni, útja innen egyenesen a kaszinóba vezet. Ígéri, hogy visszaadja, de sosem tudhatod biztosan, nem fordul-e meg a szerencséje. Gondold meg jól, hogy mit teszel, hiszen ez a te döntésed és te kockázatod!

A Maffiózók klánjának alapítójaként a klánhoz való csatlakozási ajánlatot adhat, ha találkozol vele.