Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16914 kvízt fejtettek, 40 labirintust jártak be és 785 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Kezdő Gergő

Kezdő Gergő

Előző: Kapzsi Jancsi
Következő: Kíváncsi Gabi

Információk a kalandorról

Kezdő Gergő

Kezdő Gergő egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Ő a legfiatalabb a Kvízlabirintus kalandorai közül, s életkorából adódóan bizony gyakran előfordul, hogy nem tudja a választ egy kvízkérdésre. Főleg, ha olyan eseményre kérdezünk tőle, ami a születése előtt történt, vagy egy olyan hírességgel kapcsolatos ismereteit firtatjuk, aki nagyon régen élt. Mindez persze nem probléma, hiszen a tudásbeli hiányosságait a remek stratégiai érzékével és a játékosságával tudja pótolni, így halad előre nap mint nap a labirintusokban.

Valószínű, hogy komoly sikerek várnak még rá, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy Gergőt a legközelebbi találkozáskor is "Kezdő" vezetéknévvel találod!