Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17290 kvízt fejtettek, 41 labirintust jártak be és 801 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Szomorú Szabolcs

Szomorú Szabolcs

Előző: Szívós Szigfrid
Következő: Tengerész Melvin

Információk a kalandorról

Szomorú Szabolcs

Szomorú Szabolcs egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Ne ez az a találkozás, amire épeszű ember nem vágyik! Szabolcsból csak úgy árad a depresszió, sosem látni őt mosolyogni és elégedettnek sem. Ha valami nem úgy alakul, ahogy ő azt szeretné, a bolhából elefántot képes csinálni. Az apró dolgoknak rendszeresen túl nagy jelentőséget tulajdonít.

Nem elégedett, ha sikerül legyőznie a Játék szellemét 5:0-ra, mert közben becsúszott neki egy rossz válasz is. Nem jó, ha egy bajnoki csoport élén végez, mert két ellenfele ellen is döntetlent játszott. Nem elég, ha egy műtárgyat sikerül 100%-os haszonnal eladnia, mert úgy érzi, nem jól alkudott, megadtak volna érte még pár aranyat.

Szóval kerüld el messzire őt, vagy ne hagyd, hogy szomorúsága rád is átragadjon!