Játékosaink az elmúlt 24 órában 43437 kvízt fejtettek, 125 labirintust jártak be és 1429 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Szomorú Szabolcs

Szomorú Szabolcs

Információk a kalandorról

Szomorú Szabolcs

Szomorú Szabolcs egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül. Tagja a Zöldfülűek klánjának.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Ne ez az a találkozás, amire épeszű ember nem vágyik! Szabolcsból csak úgy árad a depresszió, sosem látni őt mosolyogni és elégedettnek sem. Ha valami nem úgy alakul, ahogy ő azt szeretné, a bolhából elefántot képes csinálni. Az apró dolgoknak rendszeresen túl nagy jelentőséget tulajdonít.

Nem elégedett, ha sikerül legyőznie a Játék szellemét 5:0-ra, mert közben becsúszott neki egy rossz válasz is. Nem jó, ha egy bajnoki csoport élén végez, mert két ellenfele ellen is döntetlent játszott. Nem elég, ha egy műtárgyat sikerül 100%-os haszonnal eladnia, mert úgy érzi, nem jól alkudott, megadtak volna érte még pár aranyat.

Szóval kerüld el messzire őt, vagy ne hagyd, hogy szomorúsága rád is átragadjon!

A Zöldfülűek klánjának alapítójaként a klánhoz való csatlakozási ajánlatot adhat, ha találkozol vele.