Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17290 kvízt fejtettek, 41 labirintust jártak be és 801 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Tengerész Melvin

Tengerész Melvin

Előző: Szomorú Szabolcs
Következő: Trendi Eszti

Információk a kalandorról

Tengerész Melvin

Tengerész Melvin egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

A világot látott Melvinnek csupán egy állomás az életében, hogy most itt, a labirintusban futhatsz össze vele. Miután számtalan helyen járt már, nagyon jól teljesít a földrajzzal és a világ látnivalóival kapcsolatos kérdésekben. Ez persze nem mindig elég egy-egy kvízösszecsapás során, de az elszántság, ami hajtja előre az ismeretlen felé, nem engedi, hogy emiatt feladja. Különös kedvencei a Témakvízek, hiszen ott biztosan talál egy-egy olyan kategóriát, amiben ő jártas. Például ha kiválasztható, hogy a kérdések csak Kínával vagy a francia Riviérával kapcsolatosak legyenek, abban ő biztos, hogy nagyon jól fog teljesíteni.