Játékosaink az elmúlt 24 órában 42633 kvízt fejtettek, 100 labirintust jártak be és 1662 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Tengerész Melvin

Tengerész Melvin

Előző: Szomorú Szabolcs
Következő: Trendi Eszti

Információk a kalandorról

Tengerész Melvin

Tengerész Melvin egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül. Tagja a Nagy utazók klánjának.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

A világot látott Melvinnek csupán egy állomás az életében, hogy most itt, a labirintusban futhatsz össze vele. Miután számtalan helyen járt már, nagyon jól teljesít a földrajzzal és a világ látnivalóival kapcsolatos kérdésekben. Ez persze nem mindig elég egy-egy kvízösszecsapás során, de az elszántság, ami hajtja előre az ismeretlen felé, nem engedi, hogy emiatt feladja. Különös kedvencei a Témakvízek, hiszen ott biztosan talál egy-egy olyan kategóriát, amiben ő jártas. Például ha kiválasztható, hogy a kérdések csak Kínával vagy a francia Riviérával kapcsolatosak legyenek, abban ő biztos, hogy nagyon jól fog teljesíteni.

A Nagy utazók klánjának alapítójaként a klánhoz való csatlakozási ajánlatot adhat, ha találkozol vele.