Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17290 kvízt fejtettek, 41 labirintust jártak be és 801 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kalandorok » Agg Elemér

Agg Elemér

Következő: Álomszép Ráchel

Információk a kalandorról

Agg Elemér

Agg Elemér egy a Kvízlabirintust járó, számítógép által irányított karakterek közül.
Ha találkoztok, cserélhetsz vele kártyát, kérhet tőled némi aranyat, amit kamatostul visszafizet, felajánlhat egy műtárgyat megvásárlásra, küldetést adhat vagy egyszerűen csak elláthat egy jótanáccsal.

Egy kis élettörténet:

Nem csak a fiataloké a világ, legalábbis itt a labirintusban nem! Bár a haladás előre általában lassan megy, de adj csak egy kérdést a történelemről Agg Elemérnek és meglátod, hogy mindent tud róla és órákig képes a témáról beszélni. Szóval a tudással nincs gond, viszont a gyorsasággal igen.

Hányszor hallhattuk tőle a panaszt, hogy a fiatalok sebességével nem tudja felvenni a tempót, de ennek ellenére bőszen járja a labirintusokat és elképesztő statisztikákat tudhat maga mögött. Ő az, aki már a kezdetek óta a Kvízlabirintuson bolyong, útvesztőről útvesztőre haladva töltve el nyugdíjas éveit. Mi pedig sok boldog évet kívánunk még neki!