Játékosaink az elmúlt 24 órában 54105 kvízt fejtettek, 126 labirintust jártak be és 1797 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Érdekességek

Érdekességek

1 2 3 4 5 6

Boleyn Anna lefejezésének története

Boleyn Anna lefejezésének története

Újonnan feltárt dokumentumokból szereztek tudomást kutatók arról, hogyan módosította VIII. Henrik Boleyn Anna kivégzésének módját. A király azt állította, hogy a felesége házasságtörő, boszorkány és hazaáruló, ezzel indokolta a bűnösségét. 1536. május 19-én második feleségét, Boleyn Annát egyetlen csapással lefejezték.


A Forma-1 varázsa

A Forma-1 varázsa

Manapság már generációk nőnek fel a Forma-1 varázsában. Apáról fiúkra - sőt lányokra is - száll az autóversenyzés szeretete, a szabadedzések, az időmérők és a nagydíjak izgalmának végigkövetése a közvetítések során. Sokan személyesen is kilátogatnak a helyszínekre. Szerencsére hazánkban is megtehetjük, ha kimegyünk a mogyoródi Hungaroringre, az évente egyszer itt megrendezésre kerülő megmérettetésre.


A nővér, aki túlélte a Titanic katasztrófát és még két hajó elsüllyedését is

A nővér, aki túlélte a Titanic katasztrófát és még két hajó elsüllyedését is

Hihetlennek tűnő történet, de mégis igaz, hogy egy utaskísérő nő mindhárom olympic-osztályú hajó baleseténél jelen volt és ugyanakkor olyan szerencsés csillagzat alatt született, hogy képes volt túlélni mindegyiket, még a Titanic katasztrófáját is és a Britannic felrobbanását is.


1 2 3 4 5 6