Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

A kvízjáték megkezdéséhez egy rövid regisztráció, illetve bejelentkezés szükséges!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kvíz más játékosokkal

Kvíz más játékosokkal

Kvíz más játékosokkal - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Kvízlabirintuson lehetőséged van más játékosok ellen is játszani. Erre lehetőséged van a labirintusban a Bajnokok Széke elfoglalásáért, a Küzdőtéren, a kvízbajnokságokban és kvízkupákban.


Ha kihívsz egy másik játékost vagy téged hívnak ki, a küzdelem nem "online" zajlik, azaz nem kell a kihívott játékosnak a számítógépnél/mobiltelefonnál tartózkodnia, így ez semmilyen összecsapást nem hátráltathat.

Ugyanis egy-egy ilyen mérkőzés során a kiválasztott ellenfél közelmúltbeli eredményeivel kell megküzdened. Olyan kérdéseket kapsz, amiket ő kapott, s nála kell pontosabban és gyorsabban válaszolnod a pontszerzésért. Az egymás elleni eredményetek felírásra kerül az adatlapodon (illetve ellenfeledén is), és beszámít az egymás elleni statisztikátokba.

Mérkőzéseid összefoglalóit egy hétig vissza is nézheted a Profil oldaladról, vagy a veled történtek részben a mérkőzés-összefoglalóra kattintva. Ha mások hívtak ki téged, ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, hogyan is zajlott ez az összecsapás, mit tudott az ellenfél lassabban vagy gyorsabban, rosszabbul vagy jobban nálad.


További játékszabályok