Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16453 kvízt fejtettek, 56 labirintust jártak be és 756 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kvíz más játékosokkal

Kvíz más játékosokkal

Kvíz más játékosokkal - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Kvízlabirintuson lehetőséged van más játékosok ellen is játszani. Erre lehetőséged van a labirintusban a Bajnokok Széke elfoglalásáért, a Küzdőtéren, a kvízbajnokságokban és kvízkupákban.


Ha kihívsz egy másik játékost vagy téged hívnak ki, a küzdelem nem "online" zajlik, azaz nem kell a kihívott játékosnak a számítógépnél/mobiltelefonnál tartózkodnia, így ez semmilyen összecsapást nem hátráltathat.

Ugyanis egy-egy ilyen mérkőzés során a kiválasztott ellenfél közelmúltbeli eredményeivel kell megküzdened. Olyan kérdéseket kapsz, amiket ő kapott, s nála kell pontosabban és gyorsabban válaszolnod a pontszerzésért. Az egymás elleni eredményetek felírásra kerül az adatlapodon (illetve ellenfeledén is), és beszámít az egymás elleni statisztikátokba.

Mérkőzéseid összefoglalóit egy hétig vissza is nézheted a Profil oldaladról, vagy a veled történtek részben a mérkőzés-összefoglalóra kattintva. Ha mások hívtak ki téged, ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, hogyan is zajlott ez az összecsapás, mit tudott az ellenfél lassabban vagy gyorsabban, rosszabbul vagy jobban nálad.


A még le nem játszott mérkőzéseidnél (küzdőtéren, bajnokságban és kupában), láthatsz egy kis esélylatolgatást, amely azt mutatja, hány az elmúlt időben adott válaszaid alapján hány százalék esélyed van a győzelemre. Természetesen ez nem egy kőbevésett érték, 10% eséllyel is legyőzhetsz bárkit, vagy 90% eséllyel is kikaphatsz, de az érték körülbelül megmutatja az erőviszonyokat két játékos között.


További játékszabályok