Játékosaink az elmúlt 24 órában 42234 kvízt fejtettek, 81 labirintust jártak be és 2112 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kvíz más játékosokkal

Kvíz más játékosokkal

Kvíz más játékosokkal - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Kvízlabirintuson lehetőséged van más játékosok ellen is játszani. Erre lehetőséged van a labirintusban a Bajnokok Széke elfoglalásáért, a Küzdőtéren, a kvízbajnokságokban és kvízkupákban.


Ha kihívsz egy másik játékost vagy téged hívnak ki, a küzdelem nem "online" zajlik, azaz nem kell a kihívott játékosnak a számítógépnél/mobiltelefonnál tartózkodnia, így ez semmilyen összecsapást nem hátráltathat.

Ugyanis egy-egy ilyen mérkőzés során a kiválasztott ellenfél közelmúltbeli eredményeivel kell megküzdened. Olyan kérdéseket kapsz, amiket ő kapott, s nála kell pontosabban és gyorsabban válaszolnod a pontszerzésért. Az így játékba kerülő kérdések kiválasztása véletlenszerű az ellenfél által utoljára játszottak közül. Az egymás elleni eredményetek felírásra kerül az adatlapodon (illetve ellenfeledén is), és beszámít az egymás elleni statisztikátokba.

Mérkőzéseid összefoglalóit egy hétig vissza is nézheted a Profil oldaladról, vagy a veled történtek részben a mérkőzés-összefoglalóra kattintva. Ha mások hívtak ki téged, ezen az oldalon tájékozódhatsz arról, hogyan is zajlott ez az összecsapás, mit tudott az ellenfél lassabban vagy gyorsabban, rosszabbul vagy jobban nálad.


A még le nem játszott mérkőzéseidnél (küzdőtéren, bajnokságban és kupában), láthatsz egy kis esélylatolgatást, amely azt mutatja, hány az elmúlt időben adott válaszaid alapján hány százalék esélyed van a győzelemre. Természetesen ez nem egy kőbevésett érték, 10% eséllyel is legyőzhetsz bárkit, vagy 90% eséllyel is kikaphatsz, de az érték körülbelül megmutatja az erőviszonyokat két játékos között.


Ha viszont egy olyan mérkőzésen diadalmaskodsz, amin 40%-ot vagy kevesebbet jósoltunk neked, vagy döntetlent érsz, pedig 30% vagy kevesebb volt az általunk számított esélyed, a párviadal mellett egy WOW! felirat jelenik meg, jelezve, hogy meglepetés eredmény született. Az ilyen eredményeiddel a Meglepetés-faktor toplistára is felkerülhetsz.


További játékszabályok