Játékosaink az elmúlt 24 órában 44344 kvízt fejtettek, 128 labirintust jártak be és 1429 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Küzdőtér és ezüst

Küzdőtér és ezüst

Küzdőtér és ezüst - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Amikor a labirintus játékban éppen egy kincsesláda kinyitására vársz, vagy elfogyott Felfedezés kártyáid miatt nem tudsz továbbhaladni, akkor sem kell abbahagynod a játékot.

A Küzdőtéren továbbra is fejthetsz kvízt, mely során minden egyes jó válaszodért ezüstöt kapsz. Ha rosszul válaszolsz, vagy nem válaszolsz egy kvízre (lejár az időd), akkor nem kapsz jutalmat. A kapott ezüst arányos a kérdés nehézségi szintjével. A tippelős kérdéseknél csak telitalálatért kapsz ezüstöt.

Itt tehát más játékosok ellen tesztelheted tudásodat. A Kihívható ellenfelek résznél választhatsz az éppen elérhető játékosokból. Ez egy személyre szabott lista, melyen több olyan játékost találhatsz, aki veled közel azonos szinten jár. A kihívható játékosok 2 óránként változnak, de ha van rá elég aranyad, a listát hamarabb is lefrissítheted.

Csak olyan ellenfelet hívhatsz ki, aki ellen az elmúlt 24 órában nem játszottál (sem a Küzdőtéren, sem a Bajnokságban, sem a Kupában, sőt még a Bajnokok Székéért sem). Azokkal sem játszhatsz, akik az aktuális napon ellenfeleid lesznek a bajnokságban vagy a kupában.

Itt nem online játszol másokkal, hanem a kiválasztott ellenfél közelmúltbeli eredményével kell megküzdened. Olyan kérdéseket kapsz, amiket ő kapott, s nála kell pontosabban és gyorsabban válaszolnod a pontszerzésért. A jó válaszokért - függetlenül attól, hogy gyorsabb voltál-e ellenfelednél itt is ezüstöt kapsz. Az egymás elleni eredményetek felírásra kerül az adatlapodon (illetve ellenfeledén is), és beszámít az egymás elleni statisztikátokba.

A Küzdőtéren megszerzett ezüstből a Piactér oldalon kártyákat vásárolhatsz, amelyek segíthetnek a labirintusban való előrehaladásban. A Felfedezés kártya mindig szerepel a Piactér kínálatában, ezért ha kifogytál belőle és ilyet veszel, azonnal folytathatod a játékot.

Az itt játszott mérkőzések csökkenthetik vagy növelhetik a nehézségi szint százalékodat, ugyanúgy, mint amikor a labirintusban játszol.

Az ezüstöt elköltheted egy-egy útonálló lefizetésére is. Ilyen mezővel a labirintusokban találkozhatsz.További játékszabályok