Játékosaink az elmúlt 24 órában 54105 kvízt fejtettek, 126 labirintust jártak be és 1797 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Tömeg (Kvíz több ellenféllel)

Tömeg (Kvíz több ellenféllel)

Tömeg (Kvíz több ellenféllel) - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Előfordulhat, hogy olyan mezővel találkozol a labirintusban, melyen több ellenfél látható egyszerre. Erre a mezőre a jövőben Tömeg néven hivatkozunk.

Itt nem egy, hanem több ellenfélnél kell jobbnak bizonyulnod. Nem elég, ha egyiküket legyőzöd, az összes ellenfeledet le kell.

A viadal elején ugyanúgy kvíztípust sorsol a program. Megküzdhetsz az ellenfelekkel - az egy ellenfeles módhoz hasonlóan - hagyományos pontozással, tippelős kérdésekben, maradj életben kvízben, vagy pedig időkorlátos játékban. A pontozás és pontszerzés módja ugyanaz, mint az egy ellenfeles módban.

Ha a játék végén minden ellenfelednél több pontot szerzel, illetve a maradj életben kvíznél minden ellenfeled elveszti az összes életét, akkor megnyerted az összecsapást, a Tömeg mező eltűnik a labirintus térképéről és haladhatsz tovább. A vereségnél vagy a döntetlenre kihozott eredménynél újra kell majd próbálkoznod ezen a mezőn.


További játékszabályok