Játékosaink az elmúlt 24 órában 40802 kvízt fejtettek, 109 labirintust jártak be és 1579 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Tippelős kvíz

Tippelős kvíz

Tippelős kvíz - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A tippelős kvíz talán a legnehezebb az összes kvíztípus közül, mivel itt nem kapsz válaszlehetőséget, neked kell egy megoldást beírnod, amely minden esetben egy szám. Az ellenfeled is ezt teszi.

Amennyiben a te válaszod közelebb áll a tényleges megoldáshoz, mint az ellenfélé, te kapod a pontot. Amennyiben az ellenfél tippelt közelebb, övé a pont.

Ha mindketten ugyanazt a választ írjátok vagy ugyanakkora az eltérés a helyes választól, az kapja a pontot, aki gyorsabban válaszolt. Ha mindketten ugyanannyi idő alatt válaszoltatok, csak abban az esetben jár a pont, ha mindketten pontosan tippeltetek.


Az általad helyesnek gondolt számot beírhatod a billentyűzetként kirajzolt számok segítségével, de úgy is, ha a szám mezőbe kattintasz és a számítógéped külső vagy a mobiltelefonod beépített billentyűzetét használod. Utóbbi esetben betűket nem írhatsz. Maximum 9 jegyű szám lehet a megoldás, ennél hosszabb számot ne is próbálj beírni (nem is engedi a honlap).


Tippelős kérdéssel más játékosok elleni párharcban, a Bajnokok székéért való küzdelemkor, illetve a kvízbajnokságban és kvízkupában is találkozhatsz. A pontszámítás itt is megegyezik az előzőekben leírtakkal.


További játékszabályok