Játékosaink az elmúlt 24 órában 40934 kvízt fejtettek, 103 labirintust jártak be és 1626 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Időkorlátos kvíz

Időkorlátos kvíz

Időkorlátos kvíz - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Időkorlátos kvízzel csak a labirintusban, a gépi ellenfelek ellen játszva találkozhatsz.

Ebben a kvíztípusban nem csak egymással, de az idővel is versenyeztek. A feladat: 3 perc alatt minél több kérdésre helyesen válaszolni.

Amennyiben neked több kérdésre sikerül jól válaszolnod a megszabott idő alatt, te nyered az összecsapást, ellenkező esetben - egyenlőség esetén is - az ellenfél nyer (azaz nem jutsz tovább a labirintusban).

Csak a tiszta játékidő számít bele az eredménybe, a két kvízkérdés között eltelt idő nem. Tehát az óra addig megy, míg nem válaszolsz egy kérdésre és akkor indul újra, amikor a következő kvízkérdés megjelenik a képernyődön. Ha azonban valaki rosszul válaszol, 10 másodperc büntetőidőt is levonunk tőle.

Egy adott kérdésen nem gondolkozhatsz bármeddig, itt is van egy időkorlát, csakúgy, mint a többi kvíztípusnál.

A kiértékelés oldalon mindig nyomon követheted, hogy hány másodpercnyi időd van még hátra, illetve mennyi pontot szereztél. Az ellenfeledről megtudhatod ugyanezt.

Amennyiben valakinek az ideje elfogy, s már eldőltnek látszik a győztes személye, a játék azonnal véget ér, nem kell végigjátszani.


További játékszabályok