Játékosaink az elmúlt 24 órában 42841 kvízt fejtettek, 83 labirintust jártak be és 2160 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Hagyományos kvíz

Hagyományos kvíz

Hagyományos kvíz - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A hagyományos kvízben a küzdelem bizonyos számú pont eléréséig tart. Aki elsőként eléri a célt, megnyeri a játékot. A labirintus ellenfél ellen elért döntetlen egyenértékű a vereséggel, azaz a továbbhaladáshoz ott újra kell majd próbálkoznod!

Ha valaki jól válaszol és gyorsabban, mint az ellenfele, az nyeri a pontot.

Ha mindketten rosszul válaszoltok, senki sem kap pontot.

Ha mindketten jól válaszoltok, ugyanannyi idő alatt, mindenki kap pontot.

Ha letelik a rendelkezésre álló idő anélkül, hogy a válaszod beküldenéd, az rossz válasznak számít!


A Küzdőtéren, más játékosok kihívásakor, vagy a labirintusban, a Bajnokok széke mezőn próbálkozáskor szintén kaphatsz Hagyományos kvízként kiértékelt kérdéseket. Pontszámításilag itt ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a labirintus ellenféllel való küzdelemre. A különbség annyi, hogy a küzdelem nem bizonyos pont eléréséig tart, hanem fix. számú kérdés van. Ha valaki annyira elhúz pontokban, hogy előnye már behozhatatlan, a Küzdőtéren játszott játék véget ér. Az eredmény itt döntetlen is lehet.


A kvízbajnokságban és kvízkupákban szintén találkozhatsz ilyen jellegű kvízkérdésekkel. Itt is fix. számú kérdésre kell válaszolni. Kiértékelésük megfelel a korábban leírtaknak. Itt nem érhet véget hirtelen a játék, mint a Küzdőtéren, hiszen a bajnokságban minden pont számíthat, a kupában pedig az oda-viszavágó rendszer miatt szintén fontos a győzelem pontaránya is.


További játékszabályok