Játékosaink az elmúlt 24 órában 43943 kvízt fejtettek, 97 labirintust jártak be és 1638 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Sírkamra

Sírkamra - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Sírkamra egy tereptárgy, amellyel csak a katakomba jellegű labirintusokban találkozhatsz, labirintusonként maximum egyszer. Emellett természetesen Teremtés kártyával is létrehozhatsz ilyet.


A Sírkamrában a memóriádra lesz szükséged a kincs megszerzéséhez. Ehhez - a hagyományos memóriajáték szabályaihoz hasonlóan - fordíts meg kattintással 2 kártyalapot, ha egyformát fordítottál, rögtön kapsz az adott kártyából egyet. Minden fordítás egy Felfedezés kártyába kerül. Ha az összes kártyát megszerezted az adott Sírkamrában, itt már nincs több dolgod.


A Sírkamra mérete változhat, de általában 4x4-es méretre számíthatsz. A táblában 16 kártyát helyeztünk el, a 8 különböző mindegyikéből 2-2-t. Ha bírod Felfedezés kártyával és memóriával, egy ilyen kamrából tehát 8 kártyát szerezhetsz.


A felfedezést bármikor abbahagyhatod, csinálhatsz helyette mást is a labirintusban. Ha újra megpróbálkoznál, onnan folytathatod a Sírkamrában lévő játékot, ahol abbahagytad.


Nem tilos segédletet használni. Ha feljegyzed valahova a kártyák helyét, amit már megtaláltál, igencsak lecsökkentheted a Sírkamra kiürítéséhez szükséges Felfedezés kártyák számát.


Ez nem kötelező elem a játékban, ki is hagyhatod a Sírkamrák felfedezését.


A Sírkamra egy azon labirintusok közül, ahol térképdarabokat találhatsz. Ha összegyűjtesz egyfajtából 10-et, ez elvezethet egy-egy speciális ereklyekártya megtalálásához.


További játékszabályok