Játékosaink az elmúlt 24 órában 45462 kvízt fejtettek, 110 labirintust jártak be és 1897 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Teremtés kártya

Előző: Tengernyi idő
Következő: Térképegyesítés

Teremtés kártya információk:

Teremtés
Kártya típusa:
gyűjtői
Érték:
drága

Beszerezhetőség: Gyűjtőnél szerezhető


Szövege, hatása:

Lerakhatsz egy általad választott tereptárgyat, amelyből egy sincs a labirintus felfedezett részein.

A választható tereptárgyak: kincsesláda, kincseskamra, ellenfél, tömeg, Kereskedő, Bajnokok Széke, oltár, kaszinó, segéd, stb. Ajtót, falat, kijáratot, elhagyott kártyát, kérdést vagy távozó ellenfelet így nem teremthetsz.

Vannak olyan mezők a labirintusban, melynek lerakása - azon kívül, hogy hamarabb hozzáférsz az adott tereptárgyhoz -, nem jár semmiféle előnnyel. A Bajnokok Székében, a Kereskedőnél, a Kincseskamrában, az oltárnál vagy a kaszinónál - ha több is lenne a labirintusban -, ugyanazt látnád. Ha ilyen tereptárgyat teremtesz, és van még felfedezetlen hasonló mező, annak helyén (egyelőre a labirintus ismeretlen pontján) egy kincsesládát találsz majd.

A teremtett tereptárgyak csak a te labirintusodban jelennek meg, más játékosok mindent az eredeti formában találnak majd, amikor itt járnak.


Vannak olyan tereptárgyakat, amelyeket csak egy speciális kártyával hozhatsz létre (pl. pénzfa). Az ilyeneket a Teremtés kártyával nem tudod létrehozni.