Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Játékosaink az elmúlt 24 órában 29295 kvízt fejtettek, 94 labirintust jártak be és 1171 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Felfedezés kártya

Előző: Extra profit
Következő: Felújítás

Felfedezés kártya információk:

Felfedezés
Kártya típusa:
újratermelődő

Beszerezhetőség: 3 percenként kapsz egy újat, illetve piactéren is vásárolható


Szövege, hatása:

Felfedezhetsz egy új mezőt a labirintusban.

Automatikusan elhasználsz egy ilyen kártyát, amikor a labirintusban feltérképezetlen mezőre lépsz. Ha nincs nálad Felfedezés kártya, nem tudsz új mezőre lépni, viszont a korábban már felfedezett mezőkön lévő tereptárgyakat továbbra is használhatod.

A Felfedezés kártyákból 5 percenként egyet visszakapsz, ha darabszámuk kevesebb mint 30. Kártyáid száma mehet efölé is, ha más módon jutsz hozzájuk (ládát nyitva vagy piactéren vásárolva). Frissen regisztrációt követően, a játékot 60 Felfedezés kártyával kezdheted.

Mindig van lehetőséged a Piactéren is Felfedezés kártyához jutni. A kínálat 6 óránként frissül. Ha még nem vásároltál ebben az időtartamban a Felfedezésből, az első ingyen lesz, majd a következő kártya ára mindig nő eggyel. A Piactér kínálatának frissülésekor újra ingyen vásárolhatsz egyet a Felfedezés kártyából.