Játékosaink az elmúlt 24 órában 41180 kvízt fejtettek, 98 labirintust jártak be és 1703 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Kvízkérdések » Gasztronómia » Mekkora az ideális hőmérséklet egy édes...

Mekkora az ideális hőmérséklet egy édes vörösbor tálalásához?

10-12 °C
14-15 °C
17-18 °C
6-8 °C


A bor hőmérséklete nagymértékben befolyásolja, hogy milyen ízeket és aromákat fogunk érezni. Léteznek előírt, meghatározott ideális hőmérsékletek a különböző borfajták felszolgálására.


A kérdés nem könnyű, ezt mutatja az is, hogy a játékosok kevesebb mint ötöde tud rá jól válaszolni.

14%

Mint minden kvízkérdést az oldalon, ezt is szerzői jog védi. Másolása nem engedélyezett.

Kapcsolódó témakvíz:

Hasonló kvízek:

Milyen étel a hókifli? »

Hány Celsius fokon van a libazsír füstpontja? »

Mi nem kell az édes frankfurti specialitás, a Bethmännchen receptjébe? »

Mekkora az átlagos hőingadozás a Hold felszínén? »

Hány fokon forr fel az étel a kuktában? »

Milyen étel a baklava? »

Jellemzően milyen bor készül a muskotály szőlőből? »

Jellemzően milyen bor a madeira? »

Az átlagos konyhatechnikai eljárásokhoz képest milyen hőmérsékleten készül a barbecue? »

Mekkora a tökéletes hőmérséklet egy testes vörösbor tálalásához? »