Játékosaink az elmúlt 24 órában 44344 kvízt fejtettek, 128 labirintust jártak be és 1429 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

A Gyűjtő

A Gyűjtő - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Gyűjtővel a labirintus egy-egy mezején találkozhatsz.

Ha ilyenre lépsz, olyan kártyáidat cserélheted egy új, csak itt szerezhető kártyára, amiből legalább 5 darab van nálad. A csere során az összes ilyen kártyádat egyben cseréled, tehát ha 5 van belőle, 5-öt, ha 6, akkor 6-ot, ha 8, akkor pedig 8-at kell beadnod a cseréhez, és így tovább.

Az itt szerezhető kártyák a következők: Arany kincsesláda, Ikerszülés, Talált térkép, Féregjárat és Teremtés. Ilyet kincsesládában nem találhatsz, illetve a Kereskedőnél és a Piactéren sem vásárolhatsz. Alkalmanként egy Sokoldalú mágnes is szerepelhet az ajánlatban. Ha ebből összegyűjtesz 5 darabot, egy ereklyeritkaságot rakhatsz össze.

Először ki kell választanod, melyik kártyádat cseréled. Ezután el kell döntened, hogy mi legyen az új kártya, amit megkapsz. Ezután van még lehetőséged visszakozni, amennyiben mégsem akarod, hogy az üzlet létrejöjjön.

Ha nincs nálad olyan kártya, amiből legalább 5 darab lenne, vagy úgy döntesz, hogy nincs üzlet, a Gyűjtő továbbáll, a labirintus mezeje kiürül. Ugyanez történik akkor is, ha a csere létrejön. Egy Gyűjtő mezőn egyszerre csak egy kártyacsere történhet.


Ha van nálad műtárgy (ez egy kalandoroktól vásárolható kártya), a Gyűjtő mindezek előtt tesz rá egy ajánlatot. Eldöntheted, hogy eladod-e a tárgyat annyiért, többet kérsz érte vagy pedig nincs üzlet. Ugyanarra a tárgyra 24 óránként csak egy ajánlatot kaphatsz. Ha lezajlott ez az akció, végrehajthatod a szokásos kártyacserét a Gyűjtővel.


További játékszabályok