Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17748 kvízt fejtettek, 52 labirintust jártak be és 791 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » A Gyűjtő

A Gyűjtő

A Gyűjtő - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Gyűjtővel a labirintus egy-egy mezején találkozhatsz.

Ha ilyenre lépsz, olyan kártyáidat cserélheted egy új, csak itt szerezhető kártyára, amiből legalább 5 darab van nálad. A csere során az összes ilyen kártyádat egyben cseréled, tehát ha 5 van belőle, 5-öt, ha 6, akkor 6-ot, ha 8, akkor pedig 8-at kell beadnod a cseréhez, és így tovább.

Az itt szerezhető 5 kártya a következő: Arany kincsesláda, Ikerszülés, Talált térkép, Teleport és Teremtés. Ilyet kincsesládában nem találhatsz, illetve a Kereskedőnél és a Piactéren sem vásárolhatsz.

Először ki kell választanod, melyik kártyádat cseréled. Ezután el kell döntened, hogy mi legyen az új kártya, amit megkapsz. Ezután van még lehetőséged visszakozni, amennyiben mégsem akarod, hogy az üzlet létrejöjjön.

Ha nincs nálad olyan kártya, amiből legalább 5 darab lenne, vagy úgy döntesz, hogy nincs üzlet, a Gyűjtő továbbáll, a labirintus mezeje kiürül. Ugyanez történik akkor is, ha a csere létrejön. Egy Gyűjtő mezőn egyszerre csak egy kártyacsere történhet.


Ha van nálad műtárgy (ez egy kalandoroktól vásárolható kártya), a Gyűjtő mindezek előtt tesz rá egy ajánlatot. Eldöntheted, hogy eladod-e a tárgyat annyiért, többet kérsz érte vagy pedig nincs üzlet. Ugyanarra a tárgyra 24 óránként csak egy ajánlatot kaphatsz. Ha lezajlott ez az akció, végrehajthatod a szokásos kártyacserét a Gyűjtővel.


További játékszabályok