Játékosaink az elmúlt 24 órában 37634 kvízt fejtettek, 82 labirintust jártak be és 1391 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Fórumok » Páros Liga kibeszélő

Páros Liga kibeszélő


1 2 3 4
1. Micro Prof
2023. jún. 5. 16:24
Sziasztok. Újra itt a páros liga, a kedvenc versenysorozatom, alakulgatnak a párosok. Még van idő ma estig, de máris van 48 páros, ami a csoportkörben szereplők száma, tehát szinte biztosan lesz selejtező. EDz azt igazolja, hogy a versenyforma nagyon népszerű. Eddigi tapasztalataim alapján látok már néhány szuperformációt, ahol egy top 1. csoportos párja egy párosban rendre jól szereplő alsóbb osztálybeli játékos. Kiemelnék néhány párost, akiket én nagyon előre várok, akár győzelemre is esélyesnek gondolok. Titkos favoritom a Quizhead/Cserje duó - ellenük rendre kikapok, Cserje az egyik legjobban fejlődő játékos. Nem annyira titkos a Phoenix/Sörén duó, utóbbi még új a ligában, legalábbis ezen a néven, de a hasonszőrű Lacókával együtt jól meneteltek legutóbb is, Phoenix meg az egyik legjobb párosjátékos. És vannak igazi klasszikusok, akik simán nyerhetnek, ilyen a Levilev/Csonmjong és a Nico/Medvehangya duó. De ott van legutóbbi párospartnerem, 7pettyes rutinos partnerével, a párosban mindig jól teljesítő Aprókaviccsal. Ha velem nyerni tudott, vele is sikerülhet neki. 5 páros, szerintem közülük lesz a győztes. És az üldözőboly sem rossz, ide sorolnám a következő párokat: Don/Baskia, Viharvándor/Darknessy, KSA/Ezért, és a mi összeszokott csapatunk, Perzsacica/Microprof. Remélem, a megnevezett 9 csapatból semelyik 3 nem kerül ugyanabba a csoportba, mert az nem lenne fair.
2. Micro Prof
2023. jún. 5. 16:27

Aki nem szereti a hosszú kommenenteket, annak egy gyors kérdés: így, a verseny elején, szerinted kik nyerik a Manila Páros Ligát? (Esetleg: te kiket látsz a legnagyobb esélyesekként, miben nem értesz egyet velem?)

Az én tippem a győztesre: Quizhead/Cserje.

3. Cserje (válaszként erre: 2. - Micro Prof)
2023. jún. 5. 17:31
Most kicsit megijedtem:) Köszi a bizalmat
4. Micro Prof
2023. jún. 6. 07:39

Hát, talán ma idetalál pár ember. Addig is folytatom a monologizálást.

Megint nem sikerült igazságos csoportbeosztást készíteni. Ilyenkor mindig kicsit savanyú a szőlő, de: a B csoportba 4 olyan páros van, ahol az egyik ember 1. csoportos (Abdiel, Phoenix, Vesely és én), vagyis szerintem Phoenix-ék mögött küzdünk a 2. helyért... Eközben a többi csoportban nem látok 2-nél több nagy nevet. Tippem a csoportgyőztesekre: A Mentor51/Lacóka, B Phoenix/Sörén, C Quizhead/Cserje, D Levilev/XCsonmjong (másik továbbjutó Viharvándor/Darknessy), E tán Totila/AndreaMariann, F Nico/Medvehangya, G Aprókavics/7pettyes, H Don/Baskia.


Meglátjuk. Ki mit gondol másként?

És várom a tippeket a végső győztesre :)

5. Quizhead (válaszként erre: 2. - Micro Prof)
2023. jún. 6. 14:11
A páros múltam nem indokolja a túlzott optimizmust, Cserje eredményei viszont elég jók. Meglátjuk! :)
6. Quizhead (válaszként erre: 1. - Micro Prof)
2023. jún. 6. 14:13
Akiket felsoroltál, tényleg nagyon jó párosok, de azért én drukkolok egy kis meglepetésért, hogy új nevek is felbukkanjanak a véghajrában.
7. Perzsacica (válaszként erre: 3. - Cserje)
2023. jún. 6. 21:15

Jósolgatni nem merek , viszont én is rátok szavazok. A következő fordulóban meg szívesen játszanék majd veled a párosban.

Természetesen a többieknek is jó játékot kívánok és ha lesznek meglepetések azzal csak színesedik a verseny.

8. Aprokavics
2023. jún. 7. 00:32
Én udvariasan a végső győztesre nem tippelnék, viszont a döntőbe a Levilev/Csonmjong párost várom. A másik döntős páros helyére pedig van néhány jelentkező. :)
9. Cserje (válaszként erre: 7. - Perzsacica)
2023. jún. 7. 00:37
Kösz a bizalmat. Oké, legyünk egy pár a következő ligában
10. Micro Prof (válaszként erre: 8. - Aprokavics)
2023. jún. 8. 12:39
Például Ti :)
11. Phoenix
2023. jún. 9. 00:58

A mai első páros liga mérkőzésről!


Erre számítottam, mert nem ez az első eset hogy így osztja a rendszer a lapokat nekünk (nekem és az aktuális játékostársamnak). Véletlenül pont a fő rivalisoknál teszi ezt! :) Bölcsen hallgattam az esély latolgatásoknál, mert valami ilyesmit vártam! Na mindegy is: "Küzdj,és bízva bízzál!" ;) Így a 6 pont sorsa inkább van a ti kezetekben! Szóval hajrá!

12. Micro Prof (válaszként erre: 11. - Phoenix)
2023. jún. 9. 16:18

Kedves Knigh/Phoenix!


Ugye, azért nem hiszel igazából az összeesküvéselméletben?

Korábban én is szóvá tettem, hogy szerintem nem mindig fair, hogy a kiválasztott rossz válaszok aránya nagyon messze van a játékos átlagteljesítményétől, de azt kaptam válaszul, hogy jó ez így.

De biztosan nincs benne direkt kiszúrás, ilyen a véletlen, amit nem mindig szeretünk. Egy szoftver nem válogat az alapján, hogy ki játszik. Volt és lessz, hogy mi érezzük úgy, hogy mindig velünk szúr ki. Azért árnyalnám az esetet, főleg azok kedvéért, akik nem látták a meccset.


1. Részeredmény, mi vezetünk 10:6-ra, még ez a meccs sem dőlt el, nem hogy a csoport sorsa, amelyből valljuk be, ti tutira továbbjuttok, mi meg küzdünk a második helyért, ami még így is lehet, hogy nem sikerül.


2. Nem az történt, hogy 10 jó kérdést választott ki a rendszer. Igazából csak 7-et. Volt két tippelős, ahol mindkét fél tévedett, úgy vagy 10-et, (2. és 8.), ahol mi 1-gyel kevesebbet tévedtünk, de mi is messze jártunk az igazságtól. Ez nem igazságtalanság vagy kiszúrás a rendszer részéről, egyszerűen mázli. Ha ez a kettő fordítva sül el, akkor 8:8. Továbbmegyek: lehet, ha ezt te játszod, akkor 8:8... Plusz volt egy töbszörös kiválasztás, nektek volt 1 jó, nekünk 2 másik jó meg egy rossz - ugye, hogy itt sem lehet azt mondani, hogy részünkről ez hibátlan válasz volt? Messze sem. Nem érzed, hogy így mindjárt árnyaltabb a kép? Igenis volt esély ellenünk, sajnos.


3. Tegnap Bajkó 5:4-re nyert ellenünk... Részéről az 5 rendben is van, de akkor nekünk tegnap sírni kellett volna, hogy ez meg milyen kiválasztás? Szerinted az korrekt, hogy kettőnktől 10-ből 4 jót választott ki?


Szóval, fel a fejjel, egyszer hopp, másszor kopp, ez egy nagyon hosszú verseny, és normális, hogy néha ide húz a szerencse, néha oda. Én még mindig a 4 közé várlak benneteket, és mivel mi már eleve botlottunk egyet Veszely-ék ellen, így szerintem ti nyeritek a csoportot. Remélem, nem 100%-kal, mert nyilván ezt szeretnénk megakadályozni, azért neveztünk be.


További jó versenyzést.

13. Phoenix (válaszként erre: 12. - Micro Prof)
2023. jún. 9. 18:51

Kedves Micro!


Ezt nem is tagadtam , hogy mindenki megjárhatja hasonlóan!


Az a 4 ugyanúgy irreális, ahogy most a 10. Szerintem egyikunknél sem jellemző a 10 jó válasz! Négyunket vizsgálva! Persze ez a szép az egészben hogy kiszámíthatatlan!


Sajnos nincs arról statom ,mert nem írtam fel hogy kihívottként hányszor volt 10 jó válaszom! Szerintem egyszer sem! Ha mégis, akkor kíváncsi lennék milyen erősségű játékos ellen(persze tudva hogy kevésbé jó játékos ellen könnyebben összejöhet a 10), Főleg a tippelősök miatt.


Sokat filozofálva könnyen lehet hogy ez azért történhet meg ,mert kevés olyan kérdést válaszoltam meg ami több tudást igényel! Erre gondolva jobban megérdemlitek azt a 10 pontot!Valamint köszi hogy többet látsz bele a párosunkba mint ami, de még a csoport esélyesei sem vagyunk nem hogy az egész tornáé! Engem eredményesebbnek gondolsz , magadról meg kevebbet érzel mint amit tudsz!Én meg így látom! Top 20 köruli játékosok vagytok! Igaz én picivel jobb, de engem befolyásol az összecsapás eleje! Szét tudok esni! Igaz cica is mesélt hasonlókat! Arra azért kiváncsi lennék miért érzel az egyik legjobb páros játékosnak, de mindenképp köszönöm ha így érzel! Te is bizonyítottad már, hogy szuper játékos vagy!


Persze úgy már árnyaltabb a kép, ahogy kifejtetted Bíztam az elemző képességedben. Azt te sem gondolod komolyan hogy 2 ilyen kvalitású játékos ellen 5tel tudok nyerni? Persze megtörténhet!


Amúgy én is sokat lamentálok az esélyeken, és tovább is gondolkodom a csoportkörön!


Nektek is jó versenyzést!

14. Levilev
2023. jún. 9. 20:34

Szvsz nincs semmi baj a rendszerrel.

Vegyünk egy példát. Az utolsó 1000 kérdésből volt 800 jó és 200 rossz válaszom. A gép találomra választ tízet. Ha sokat játszom mások ellen, és a gép sokszor kell válogasson, igaz ritkán, de bizony előfordulhat, hogy akár 4 , 5, vagy több rossz valszt is besorsol.

A másik dolog, ha én azokra a kerdesekre nem todom a választ, amire az ellenfelem igen, akkor természetes, hogy veszítek.

15. E74012a62d (válaszként erre: 14. - Levilev)
2023. jún. 9. 20:45

Szerintem meg baj van rendszerrel!..................


Azzal a rendszerrel, ami a fejemben van! :)

16. Phoenix
2023. jún. 9. 20:48

Nincs igazad Knight!


Azzal a rendszerrel van, ami az én fejemben van!

17. E74012a62d
2023. jún. 9. 20:49
Phoenix te ne szóljál be, különben megcsaplak! :)
18. 7pettyesKaticabogár (válaszként erre: 10. - Micro Prof)
2023. jún. 9. 21:20
Egyszer már nyertünk is. Többször pedig nem :)
19. Phoenix
2023. jún. 9. 21:36

Megkaptam az esélyt de elszúrtam pl kinai dáma, és vödröt kerestem favödör helyet és 3 másodperccel voltam jobb! Ennyit arról mennyire vagyok jó páros ligás! Semnennyire! :) Persze neked kedves Micro köszönöm a biztató szavakat!


Most még úgy érzem hogy lehet abba kellene hagynom ezt az egészet és ha a küzdőtéren háromszor le tudom egymás után győzni a legjobbakat akkor visszatérni! Korán tértem vissza!

20. Phoenix (válaszként erre: 12. - Micro Prof)
2023. jún. 9. 21:57

Kedves Micro!


Uh erre nem tudok mit írni. Sajnálom is hogy így sikerült az összecsapásod! Viszont hazudnék ha azt írnám csak sajnálom! Egy minimális egy pontos győzelemben reménykedtem csupán, és annak jobban örültem volna!

Na meg "utálom" ha igazad van! :)


Lesz ez még jobb! Fel a fejjel! Nekem meg még gyúrnom kell nagyon sokat, hogy ne csak favoritok hanem ténylegesen is nyerhessünk! Nem érzem még hogy sikerülhet! Bár én sosem érzem a mérkőzések előtt, hogy nyerhetek! Viszont senki ellen nem lehet biztora menni. Szóval még mindig nem dőlt el!

1 2 3 4