Játékosaink az elmúlt 24 órában 38214 kvízt fejtettek, 88 labirintust jártak be és 1699 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Fórumok » Versenyek

Versenyek


1. Sboszi
ápr. 21. 10:26

A nap kerdese: milyen esellyel indulok a kupaban, ha az ellenfelnek az Ő szemelyes jelenletevel jatszott parbajaba az en valaszaimbol 10-bol 9 rosszat valogatnak. Magyarul ott sem vagyok, es csak 1 jo valaszom van...

Nyilvan nincs kedvem az egeszhez ezek utan

2. Lysandra (válaszként erre: 1. - Sboszi)
ápr. 21. 10:52

Azért nem olyan rossz a helyzet, hiszen az ellenfeled is csak 3 jó választ adott, vagyis olyan, mintha mondjuk 9:7 lett volna az eredmény. Nem reménytelen ekkora hátrányt ledolgozni.

Valószínűleg extra nehéz kérdések voltak, van ilyen.

3. Sboszi (válaszként erre: 2. - Lysandra)
ápr. 23. 08:37

Irtam valaszt, de eltunt.. nem ismetlem meg, de koszi, hogy vetted a faradtsagot, es valaszoltal.

A versenyek nem korrektek, az iztos.

4. Lajhár
máj. 20. 01:25
A mai bajnokin kihívóként 7:9-t játszottam. Ahhoz már kezdek hozzászokni, hogy kihívóként nem szeret a program, és átlag feletti jó válaszokat "dob nekem a gép" a kihívottaktól. Amit ma "kaptam tőle", az már kicsit sok(k) volt. 8-ból 8 jó válasz "jött velem szembe" feleletválasztós kérdésekből, miközben adatlapja szerint 51% az átlaga ezeknél a kérdéseknél ellenfelemnek... Ne értsetek félre, mérgem csakis az ezúttal "erősen részrehajló" programnak szól. Mivel én nem tudtam 100%-ot hozni erre a 8 kérdésre, teljesen megérdemelt játékostársam győzelme. Őszinte gratulációm neki! :)
5. Perzsacica (válaszként erre: 4. - Lajhár)
máj. 20. 04:54
Kedves Lajhár! Olvasd el a Kérdés a Kvízlabirintushoz fórum bejegyzéseit az 571-estől , ahol hasonló problémák lettek jelezve és ahol válasz is van a felvetésre.
6. Quizes (válaszként erre: 4. - Lajhár)
máj. 20. 09:19
Ha ennyire támaszkodunk a százalékra, akkor semmi értelme sincs sem a Küzdőtérnek, sem semmilyen versenynek. Ha ez döntene, csak meg kéne nézni, hogy melyik játékosnak magasabb a százaléka, és adni neki egy aranyat. Ennek egy kvízes játékban semmi értelme nem lenne. Így egy 10%-on akkor majdnem mindenki legyőzne, egy 90% felettivel meg szinte senki nem akarna játszani, mert "úgyis 9-10 pontja lesz".
7. Sboszi
jún. 1. 15:03

Nekem ma elegem lett a versenyekből. Egyet sem fogok többet lejátszani. Teljesen igazságtalan a kiosztás.

Aránytalan és nem fair.

8. Quizhead (válaszként erre: 7. - Sboszi)
jún. 1. 15:15

Bocs, hogy legyőztelek! Illetve nem bocs, ha úgy gondolod, nem érdemeltem meg.

Remélem, már megtanultad, hogy melyik ország parlamentje a Nagy Népi Hurál, meg hogy melyikek a nőstényállatok elnevezései.

9. Sboszi (válaszként erre: 8. - Quizhead)
jún. 1. 16:33
Kedves Quizhead! A hozzaszolasom nem neked szolt, nem kellene szemelyeskedned. A rendszerrel van problemam, nem veled. Nem tudhatod, hogy azokat a kerdeseket azota mar hanyszor valaszoltam meg jol, amiket megkaptal ellenem. Sok sikert a tovabbiakban, remelem, hogy tanulsz majd egy kis alazatot es tiszteletet is a kviz kerdeseken tul.
10. Quizhead (válaszként erre: 9. - Sboszi)
jún. 1. 21:10
Én pedig zárásul annyit kívánok neked, hogy a jövőben emelt fővel el tudd viselni, ha kikapsz, mások hibáztatása nélkül!
11. Sboszi (válaszként erre: 10. - Quizhead)
jún. 7. 14:37

Mint leírtam, pont, hogy nem téged hibáztattalak, ha magadra vetted, az a te bajod. Te kezdtél el személyeskedni, és úgy látszik ezt nem is tudod abbahagyni. De mind1 is, mert ha neked ez okoz örömet, akkor legyen.

Csak hogy mindenki értse: ha én ellened csak 7 jó válasszal nyerhetek, de te már 5-tel is meg tudsz verni, akkor az nem igazságos. Neked lehet, de nekem nem. Sok sikert a párosban Cserjével, Ő legalább aranyos. Nem is érdemled meg.

12. Quizhead (válaszként erre: 11. - Sboszi)
jún. 7. 15:53

Kérlek, fejezd be a sértegetésemet, már túlzás, amit csinálsz!

A játékot meg hagyd abba, ha nem tetszik vagy nem tartod fairnek, szerencsére van választásod. Úgyis azt ígérted, hogy nem fogsz többet játszani.