Játékosaink az elmúlt 24 órában 49476 kvízt fejtettek, 117 labirintust jártak be és 2032 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Teljesítménypróba kártya

Előző: Talált térkép
Következő: Tematika

Teljesítménypróba kártya információk:

Teljesítménypróba
Kártya típusa:
általános
Szint korlát:
☆☆
Érték:
alacsony

Beszerezhetőség: kincsesládákban található, esetenként piactéren vagy kereskedőnél vásárolható


Szövege, hatása:

Válassz egy nehézséget és válaszolj meg egy kérdést! Ha jól felelsz, 1-5 aranyat kapsz, ha nem, elveszted az összes ilyen kártyád.

A kérdést segítség felhasználása nélkül kell megválaszolnod. Az 1-2. szintű kérdések 1 aranyat, a 3-4. szintű kérdések 2 aranyat, az 5-6. szintű kérdések 3 aranyat, a 7-8. szintű kérdések 4 aranyat, a 9-10. szintű kérdések pedig 5 aranyat érnek. A nehézségi szinttől függ, hogy hány válaszlehetőség közül kell választanod. A kérdés nem lehet tippelős, viszont többválasz kiválasztós igen, utóbbinál csak az összes jó válasz kijelölése jelenti a Teljesítménypróba sikeres teljesítését. Ha a rendelkezésedre álló idő alatt nem válaszolsz, az is rossz válasznak számít.

Ha több Teljesítménypróba kártya is van nálad, a rossz válasszal együtt nem csak az elhasználtat, de a többit is elveszíted. Épp ezért ha jól stratégiázol, nem várod meg a Teljesítménypróba használatával, míg több darab összegyűlik belőle.