Játékosaink az elmúlt 24 órában 42727 kvízt fejtettek, 106 labirintust jártak be és 1696 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Pénzfa csemete kártya

Előző: Pénzéhes bandita
Következő: Piaci kofa

Pénzfa csemete kártya információk:

Pénzfa csemete
Kártya típusa:
általános
Szint korlát:
☆☆
Érték:
alacsony

Beszerezhetőség: kincsesládákban található, esetenként piactéren vagy kereskedőnél vásárolható


Szövege, hatása:

Ültethetsz egy pénzfát az aktuális labirintusodban. 6 óránként 1 aranyat szüretelhetsz róla (először 6 óra elteltével).

A pénzfa egy tereptárgy lesz a labirintus azon mezején, ahol éppen állsz. Teremtés kártyával azonban nem hozhatsz létre ilyet, csak ezzel a kártyával.

Két pénzfa nem állhat túl közel egymáshoz, legalább 3 mezőnek kell lennie vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan a fák között. Ha újat szeretnél lerakni, ezt a szabályt figyelembe kell venned. A távolság akkor is kritérium, ha egy fal húzódna a két pénzfa között.


Az első aranyat 6 órával a pénzfa csemete elültetését követően kapod. A szüretelést követően kell 6 órának eltelnie, hogy újra jutalomhoz juss.

Ha több pénzfád van, egyetlen kattintással szüretelhetsz aranyat az összesről (kivéve azokról, amiknél nem telt el még a 6 óra), nem kell mindet végigkattintanod. Sőt, üzenetben, a jobb alsó sarokban információt kapsz arról, ha a pénzfa épp terem.


Az általad ültetett pénzfa csak számodra elérhető, mások nem profitálhatnak belőle, még akkor sem, ha épp ebben a labirintusban járnak. Ha elhagyod a labirintust, a pénzfa is eltűnik, úgyhogy ha egy későbbi alkalommal visszatévednél ebbe a labirintusba, a pénzfa már nem lesz ott.