Játékosaink az elmúlt 24 órában 36162 kvízt fejtettek, 80 labirintust jártak be és 1662 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Nyavalya kártya

Előző: Nostradamus naplója
Következő: Nyersanyag

Nyavalya kártya információk:

Nyavalya
Kártya típusa:
csapda
Szint korlát:
5☆
Érték:
átlagos

Beszerezhetőség: labirintusokban, csapdába lépve


Szövege, hatása:

Ha 24 óra múlva is nálad van, kapsz egy másik csapdakártyát. Ezután a Nyavalya egy klántársadhoz kerül.

Ettől a csapdakártyától a szokásos módszerekkel meg lehet szabadulni (pl. Furfang kártyával), de csak mielőtt még aktivizálódna. A 24 órás visszaszámolás akkor indul, amikor hozzád kerül a kártya. Az ezután kapott csapdakártyától szintén megszabadulhatsz a szokásos módszerekkel, ha van nálad erre való kártya, akár még azelőtt, hogy hozzád kerülne.


Ha a Nyavalya kártyád aktivizálódik, kapsz egy csapdakártyát, majd a Nyavalya átkerül ahhoz a klántársadhoz, aki legközelebb megnyitja a labirintusát. Akinél van Nyavalya kártya vagy volt az elmúlt 72 órában, nem kaphatja meg a Nyavalyát. Ilyen esetben a csapdakártyát az ezután érkező, következő klántárs kapja, aki megfelel a kritériumnak.

Ha egy Nyavalya kártya bekerül a klánkörforgásba, de 24 órán belül nem tud átkerülni senkihez, ártalmatlanul eltűnik.


Egy játékosnál több Nyavalya is lehet (de klánon keresztül nem kerülhet hozzá a második), ezek akár párhuzamosan is visszaszámolhatnak és ha lejárt az idő, egymás után kifejtik a hatásukat.


Ha a klánba gyors egymásutánban két olyan Nyavalya is kerül, amit még nem kapott meg klántárs, csak az egyik marad meg a kettőből.


Amikor a Nyavalya aktivizálódik, kapsz egy csapdát, de ekkor még, ha van rá kártyád, hatástalaníthatod azt. A hozzád kerülő csapdáért kudarcpontot is kapsz. Az új csapda hozzád kerülés előtti hatástalanítása nem állítja meg a Nyavalyát, hogy átkerüljön egy klántársadhoz.


Ha valaki úgy lép ki egy klánból, hogy van nála ilyen kártya, vagy úgy kerül hozzá ilyen kártya, hogy nem volt klán tagja (a hagyományos, csapdába lépés során nem fordulhat elő ilyen), a Nyavalya csapdakártya az aktivizálódása után eltűnik, már nem kerül máshoz.