Játékosaink az elmúlt 24 órában 42561 kvízt fejtettek, 100 labirintust jártak be és 1655 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kvízkeverék kártya

Kvízkeverék kártya információk:

Kvízkeverék
Kártya típusa:
elixír
Szint korlát:
5☆
Érték:
átlagos

Beszerezhetőség: alapanyagokból összerakható a Boszorkánykonyhában

Hozzávalók: Sárkányfű, Szarkaláb, Tyúkszem


Szövege, hatása:

24 órán át tartó, 5 kérdéses kvízt küldhetsz klántársaidnak egy konkrét témában. Minden kitöltő után 1 aranyat kapsz (max. 30-at).

Ha nem vagy tagja klánnak, ezt a kártyát nem tudod használni, illetve elkészíteni sem a Boszorkánykonyhában.

Válassz ki egy témát az utoljára látott kérdéseid alapján összeállított, felkínált listából! A kvíz ilyen jellegű kérdéseket fog tartalmazni. Amíg egy ilyen kártyád hatása érvényben van, nem játszhatsz ki újabbat.

A kártya kijátszása után 24 órán keresztül a klántársaidnak lehetősége van kitölteniük a tesztet. Nekik ez ingyenes, te viszont minden olyan játékos után, aki elkezdi a tesztet az első kérdéssel, 24 óra letelte után 1 aranyat kapsz, de maximum 30-at. Egy játékos egyszer töltheti ki ugyanazt a tesztet, te pedig nem töltheted ki a sajátodat.

A teszt addig tart, míg valaki nem hibázik, vagy az 5 kérdés végére nem ér. Utóbbi esetben az 5 helyes válasz 10 aranyat ér a kitöltőnek, viszont egyetlen hiba elég ahhoz, hogy ne járjon nyeremény. A meg nem válaszolt kérdés (azaz lejárt idejű) is hibás kérdésnek számít.

Az egyes játékosok más-más kérdéseket kaphatnak az adott kategóriából.

Amíg egy Kvízkeverék kártya hatása érvényben van, nem játszhatsz ki újabb ilyen kártyát.