Játékosaink az elmúlt 24 órában 43943 kvízt fejtettek, 97 labirintust jártak be és 1638 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Klán oldal

Klánok a Kvízlabirintusban

Klánok és szövetségek

A Kvízlabirintus játékosainak nem kell magányosan járniuk a labirintusokat, ha belépnek egy klánba, számíthatnak másokra is.

Hogyan lehet csatlakozni egy ilyen szövetséghez? A labirintusokban találkozhatsz kalandorokkal (nem játékos karakterek), akik mind egy-egy klán tagjai. Amennyiben még nem vagy tagja egyetlen szövetségnek sem, felajánlják számodra a belépést.

Milyen előnyökkel jár a klán tagjának lenni? A klántagok egyedi képességeket kapnak. Az elsőt 24 óra, a másodikat 7 nap, a harmadikat pedig 30 nap elteltével. Emellett mindig van 5 olyan kártya, aminek a "beszolgáltatásával" a tagok klánpontokat gyűjthetnek. A klánpontokat ezután egy 5 kártyás kínálatból a szövetségre jellemző kártyákra költhetik. Ha szükséged van valamilyen kártyára, szintén klánpont elköltésével, kérhetsz ilyet klántársaidtól. Klánpontba kerül az is, ha valaki ilyen kártyát ad neked.

Versenghetnek klánok egymással? Igen. Ennek kidolgozása folyamatban.

Mit tehetek, ha meggondolom magam? Bármikor kiléphetsz a klánodból. 24 órán belül nem léphetsz be másik klánba (a kalandoroktól nem kapsz új ajánlatot), de utána igen.