Játékosaink az elmúlt 24 órában 42841 kvízt fejtettek, 83 labirintust jártak be és 2160 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kiemelt tanítvány kártya

Előző: Kergemarhacsont
Következő: Kihívás

Kiemelt tanítvány kártya információk:

Kiemelt tanítvány
Kártya típusa:
licit
Érték:
nagyon drága

Beszerezhetőség: kvízbárban vásárolható


Szövege, hatása:

Felfogadhatsz egy másik játékost tanítványodul 24 órára. Ő láthatja némely válaszod, te pedig aranyat kapsz minden súgásért.

Csak a te szintednél alacsonyabb szintű játékost választhatsz és olyat, aki később regisztrált a játékba, mint te magad. Plusz feltétel, hogy az adott játékos járt az oldalon az elmúlt 24 órában és több mint 1 hete regisztrált, illetve nem tanítványa másik játékosnak és nem is kapott mástól tanítványi ajánlatot. Olyan játékost, aki korábban már volt tanítványod, vagy tettél neki ajánlatot, csak az utolsó ezzel kapcsolatos értesítéstől számított 1 hét elteltével fogadhatsz fel újra tanítványodnak. (Ha ő csak később lépett be és kapta meg az üzenetet a tanítványi idő lejártáról, akkor onnantól számolódik az 1 hét.)


A tanítványjelöltnek van lehetősége eldönteni, hogy elfogadja-e a felajánlásod. Amennyiben úgy dönt, hogy nem él a lehetőséggel, vagy a kártya kijátszását követő 24 órában nem válaszol a felkérésre (esetleg azért, mert nem jár a játékban), a kártyát visszakapod és választhatsz tanítványul egy másik játékost.


A labirintusban játszott kvízeknél a kiválasztott játékos megtudja egy-egy kérdésénél, hogy arra te hogyan válaszoltál (ha már találkoztál korábban a kérdéssel). Egy-egy ilyen súgás után a következő 4 kérdés kimarad, azaz ott nem segíthet a te válaszod, tanítványodnak magának kell boldogulnia. Optimális esetben tehát minden 5. kérdésnél történik segítség, de ez ritkább lehet, ha olyan kérdést kap, amire még te nem válaszoltál. Minden egyes súgásért 1 arany jár neked, melyet a 24 óra leteltekor egyben fogsz megkapni.


Ha sikerül 2 vagy több Kiemelt tanítvány kártyát is szerezned, párhuzamosan akár több tanítványod is lehet.