Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17181 kvízt fejtettek, 48 labirintust jártak be és 754 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Témakvíz

Témakvíz

Témakvíz - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések


A Témakvíz mezővel a labirintus bejárása során találkozhatsz. Itt egy adott témában kell elérned bizonyos mennyiségű jó választ az akadálytalan továbbhaladáshoz. Ha ez nem sikerül, egy kis időbüntetésre számíthatsz, azaz a Témakvíz mező helyére egy Időzár mező kerül.


Ha Témakvíz mezőre érkezel, először is választanod kell három téma közül, a következőkben 10 darab kérdést kapsz, ezek mindegyike ezzel kapcsolatos lesz.

A kvíz megkezdése előtt azt is megtudod, hány kérdésre kell jól válaszolnod ahhoz, hogy a témakvízt megnyerhesd. Ez a kritérium pontosan annyi, amennyi kérdésre az előtted itt járt játékos jól válaszolt. Ha még egyetlen játékos sem járt itt, 5 kérdésre kell jól válaszolnod. Az utánad következő játékosnak pedig pontosan annyi jó feleletet kell majd adnia, amennyit neked sikerül elérned az adott témakvízben.

A kvízek mindegyike feleletválasztós lesz, tippelős kérdésre itt nem számíthatsz.

Ha sikerül egy témakvízt maximálisan teljesítened, azaz 10 kérdésből 10-et jól megválaszolnod, kapsz egy szintednek megfelelő kincsesládát is jutalmul.


A témakvíz során használhatsz kvíz megkezdése előtt és kvíz közben kijátszható kártyákat is. Vannak azonban olyan kártyák, amelyek kifejezetten ellenfeleket gyengítenek, befolyásolnak, ezeket itt értelemszerűen nem használhatod, hiszen nincs közvetlen ellenfeled. Az ellenkezője is igaz, léteznek speciális kártyák, melyeket csak a témakvíznél használhatsz, labirintus ellenfelek legyőzésénél pedig nem. Emellett vannak olyan kártyák, melyek folyamatos jelleggel a kvízre vagy kvízeredményre hatnak, ezek itt is kifejtik hatásukat. Ha a hatás attól függ, hogy nyersz-e a kvízben, a kritérium teljesítése számít nyert játéknak.További játékszabályok