Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 13872 kvízt fejtettek, 39 labirintust jártak be és 687 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Nehézségi szint változás

Nehézségi szint változás

Nehézségi szint változás - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A játék folyamán bármikor megváltozhat a nehézségi szinted.

Amikor úgy látjuk, hogy túlnyomóan több az olyan kvízkérdés, amire jó választ adsz, mint azok, amik kihívást jelenthetnek számodra, a nehézségi szinted nőni fog. Erről mindig értesítést kapsz a játékban.

Ennek ellenkezője is igaz, azaz ha a válaszaid többnyire rosszak, a játék nehézségi szintje csökkenhet is.

Nehézségi szinteddel arányos a válaszlehetőségek száma a kvízkérdéseknél: első szinten 3, tizes szinten már akár 12 válaszból kell kiválasztanod a helyeset. Persze vannak olyan kvízkérdések, amikhez csupán 2-3 lehetőséget adtunk meg, ezekből a kvízkérdésekből is kaphatsz és ezeknél nem fogsz több válaszlehetőséget látni akkor sem, ha a nehézségi szinted ezt indokolná.

Minél magasabb szinten játszol, annál értékesebb és ritkább kártyákat és jutalmakat szerezhetsz. Vannak olyan tereptárgyak is, melyekkel csak magasabb szintű labirintusokban találkozhatsz, illetve van olyan küldetés, melyet csak akkor vállalhatsz el, ha a játékod nehézségi szintje elér egy bizonyos értéket.

Egyes labirintus helyszínekkel (pokol, édenkert, stb.) szintén csak magasabb szinten találkozhatsz.

A játékban 10 nehézségi szint van, az egyes a legkisebb, a tízes a legnagyobb.

A nehézségi szintedet a labirintus alatti részen, egy szint jelzőn is nyomon követheted, hogyan változik. Ha jó válaszokat adsz, a csík felfelé haladhat, ha rosszakat, lefelé. A számolás azonban bonyolultabb ennél, befolyásolja az adott kvízkérdés nehézségi szintje is.

Ha a csík átlépi a 100%-ot, vagy 0% alá csökken, és nem az 10. vagy az 1. szinten jársz, életbe lép egy nehézségi szint változás. Ekkor a nehézségi szint jelződ pontosan az adott szint közepére kerül.


További játékszabályok