Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16990 kvízt fejtettek, 58 labirintust jártak be és 788 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Nehézségi szint változás

Nehézségi szint változás

Nehézségi szint változás - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A játék folyamán bármikor megváltozhat a nehézségi szinted.

Ez a szint mutatja, hogy mennyire bonyolult labirintusokat kapsz. A nehézségi szint két összetevőből áll, egyrészt a kvízkérdések nehézségéből, illetve a labirintusokban szerzett tapasztalatból. Ezek közül a nagyobbik érték határozza meg a nehézségi szintedet.


A kvíz nehézségi szintjéről:

Amikor úgy látjuk, hogy túlnyomóan több az olyan kvízkérdés, amire jó választ adsz, mint azok, amik kihívást jelenthetnek számodra, a nehézségi szinted nőni fog. Ennek ellenkezője is igaz, azaz ha a válaszaid többnyire rosszak, a kvízeid nehézségi szintje csökkenhet is. A változásról mindig értesítést kapsz a játékban, illetve ha változik a szinted, a kvíz nehézségi szint jelződ pontosan az adott szint közepére kerül.

Nehézségi szinteddel arányos a válaszlehetőségek száma a kvízkérdéseknél: első szinten 3, tizes szinten már akár 12 válaszból kell kiválasztanod a helyeset. Persze vannak olyan kvízkérdések, amikhez csupán 2-3 lehetőséget adtunk meg, ezekből a kvízkérdésekből is kaphatsz és ezeknél nem fogsz több válaszlehetőséget látni akkor sem, ha a nehézségi szinted ezt indokolná.

A nehézségi szintednél könnyebb, illetve nehezebb kérdések, valamint a tippelős kérdésekre adott válaszaid nem módosítanak ezen a számlálón.


A labirintusokban szerzett tapasztalatról:

Ez a mutató minden teljesített labirintussal 10%-kal nő. 10 labirintust kell tehát bejárnod ahhoz, hogy a mutató 2-esre váltson, innentől már nem kaphatsz 2-es nehézségi szintnél alacsonyabb labirintust. 5. szinten, azaz 50 teljesített labirintusnál éri el a maximumát. 5-ösnél magasabb nehézségi szintre csak úgy léphetsz, ha a kvíz szinted sikerül efölé növelned, azaz jó válaszok adásával.


Minél magasabb szinten játszol, annál értékesebb és ritkább kártyákat és jutalmakat szerezhetsz. Vannak olyan tereptárgyak is, melyekkel csak magasabb szintű labirintusokban találkozhatsz, illetve van olyan küldetés, melyet csak akkor vállalhatsz el, ha a játékod nehézségi szintje elér egy bizonyos értéket.

Egyes labirintus helyszínekkel (pokol, édenkert, stb.) szintén csak magasabb szinten találkozhatsz.


A játékban 10 nehézségi szint van, az egyes a legkisebb, a tízes a legnagyobb.

A nehézségi szintedet és az ezt összetevő két értéket a labirintus alatti részen, egy szint jelzőn is nyomon követheted, hogyan változik.


További játékszabályok