Játékosaink az elmúlt 24 órában 45462 kvízt fejtettek, 110 labirintust jártak be és 1897 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Labirintus vége

Labirintus vége

Labirintus vége - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Ha legyőzöl minden ellenfelet és kinyitsz minden ajtót (vagy legalább a kijárat felé útba esőeket) eljuthatsz egy-egy labirintus végére. A kijárat egy olyan mező, melyen egy kockás zászlót láthatsz.

Minden labirintus teljesítéséért aranyat kapsz, méghozzá azzal arányosan, ahányas nehézségi szinten nekikezdtél a labirintusnak.

A labirintus végéhez kötődő szabály, hogy ha valami miatt nem használtál fel egy kulcskártyát a labirintus bejárása során, akkor azt nem viheted ki az adott útvesztőből, ott kell hagynod. A következő labirintust "tiszta lappal" kell kezdened, legalábbis ami a kulcsokat illeti. A többi kártyádat természetesen megtarthatod és a csapdák is veled maradnak, míg valahogy el nem éred deaktiválásukat.

A teljesített labirintusok száma jól mutat a statisztikádban, illetve a toplistában is feljebb kerülhetsz általa.

Szóval ezt most már kipipálhatod és neki is állhatsz a következőnek.

Amennyiben az előző labirintus küzdelmei során megváltozott a nehézségi szinted, a következő labirintust már ezen a szinten fogod elkezdeni. Minél nagyobb a nehézségi szinted, annál bonyolultabb és több kinccsel kecsegtető új pályát kapsz.


További játékszabályok