Játékosaink az elmúlt 24 órában 42841 kvízt fejtettek, 83 labirintust jártak be és 2160 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Küldetések

Küldetések

Küldetések - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Nem csupán a labirintusban való előrehaladás, hanem extra feladatok is színesítik a játékot, amit a Kvízlabirintus honlapon játszol. Ezeket nevezzük küldetéseknek.

Küldetést az Új küldetés kártyával tudsz elvállalni. Ha épp nincs nálad belőle, nagyobb eséllyel találsz ilyenből a labirintusokban, mint a többi kártyából.

A kártya használatakor több (általában három) felajánlott küldetésből vállalhatsz el egy neked tetszőt.

Egyszerre maximálisan három küldetésed lehet, de ezt más kártyák hatása befolyásolhatja. Párhuzamosan több küldetésed is teljesülhet. Ha pl. van egy olyan feladatot, hogy "Vásárolj a Piactéren 3 alkalommal!", s emellett van egy "Költs el a Piactéren 30 aranyat!", egyetlen vásárlással mindkét küldetés számlálóját előre mozdíthatod.

Az aktuális küldetéseidet a labirintusod alatti részen találod. Amennyiben egy küldetés teljesítéséhez többször kell végrehajtani ugyanazt a feladatot, itt láthatod a számlálót, melyből levonhatod, mennyi van még hátra a teljesítéséből.

Ha teljesítesz egy küldetést, aranyat kaphatsz érte jutalmul. Az aranyat a Piactéren és a Kereskedőnél elköltheted, illetve a játék során más helyen is felhasználhatod.

Alapesetben egy-egy küldetést tízszer vállalhatsz el, s legtöbbjük egy-egy újravállaláskor egyre nehezedik, több dolgot vagy többször kell teljesíteni a sikerhez. Ha egy küldetést már 10-szer teljesítettél, fél évvel az utolsó teljesítés után lesz újra lehetőséged azt a legnehezebb verzióban elvállalni.

A küldetéskártyák jobb alsó sarkára kattintva a Küldetés enciklopédiára ugorhatsz! Itt további információkat olvashatsz az adott feladatról. Amennyiben nem zavar, hogy olyan dolgokat is megtudhatsz, amit karaktered még nem ismer, a Küldetés enciklopédiában minden játékban lévő küldetésről találhatsz leírást.


További játékszabályok