Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 9488 kvízt fejtettek, 40 labirintust jártak be és 400 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kincsesládák

Kincsesládák

Kincsesládák - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A labirintusok egyes mezőin kincsesládákat szerezhetsz. Ezek véletlenszerű kártyát vagy kártyákat tartalmaznak, amikhez a láda kinyitása után juthatsz hozzá.

Ha ilyen láda került hozzád, először meg kell kezdened a kinyitásának folyamatát. Ez a láda szintjétől függő ideig tart: az alacsonyabb szintű ládák hamarabb, a magasabb szintűek pedig hosszabb idő alatt nyithatóak ki.

Egy időben egyszerre egy ládát tudsz kinyitni, tehát ha több ládád van, csak sorban egymás után állhatsz neki kinyitásuknak. Ha van folyamatban ilyen akciód, a következő nyitásának megkezdésével még várnod kell.

Ha a kinyitás folyamatán túljutottál, kattints az Ürít gombra a ládáid listájában. Ekkor megnézheted, milyen tartalmat rejt a kincsesláda.

A ládában talált kártyák száma - csakúgy mint a kinyitásának ideje - a kincsesláda szintjétől függ. Minél magasabb a szám a kincsesláda képének jobb alsó sarkában, annál több kártyát van esélyed találni benne. A ládában lévő kártyákat a labirintusban való közlekedéskor, a mezők felfedésekor, kvíz közben, piactérről vásárláskor, küldetések teljesítésekor vagy más egyéb alkalmakkor használhatod fel.

Vannak kártyák, amik befolyásolják egy-egy kincsesláda kinyitásának folyamatát, idejét, mikéntjét.További játékszabályok