Játékosaink az elmúlt 24 órában 43437 kvízt fejtettek, 125 labirintust jártak be és 1429 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kincsesládák

Kincsesládák

Kincsesládák - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A labirintusok egyes mezőin kincsesládákat szerezhetsz. Ezek véletlenszerű kártyát vagy kártyákat tartalmaznak, amikhez a láda kinyitása után juthatsz hozzá.

Ha ilyen láda került hozzád, először meg kell kezdened a kinyitásának folyamatát. Ez a láda szintjétől függő ideig tart: az alacsonyabb szintű ládák hamarabb, a magasabb szintűek pedig hosszabb idő alatt nyithatóak ki.

Egy időben egyszerre egy ládát tudsz kinyitni, tehát ha több ládád van, csak sorban egymás után állhatsz neki kinyitásuknak. Ha van folyamatban ilyen akciód, a következő nyitásának megkezdésével még várnod kell.

Ha a kinyitás folyamatán túljutottál, kattints az Ürítem gombra a ládáid listájában. Ekkor megnézheted, milyen tartalmat rejt a kincsesláda.

A ládában talált kártyák száma - csakúgy mint a kinyitásának ideje - a kincsesláda szintjétől függ. Minél magasabb a szám a kincsesláda képének jobb alsó sarkában, annál több kártyát, illetve annál magasabb szintű kártyákat van esélyed találni benne. A ládában lévő kártyákat a labirintusban való közlekedéskor, a mezők felfedésekor, kvíz közben, piactérről vásárláskor, küldetések teljesítésekor vagy más egyéb alkalmakkor használhatod fel.

Vannak kártyák, amik befolyásolják egy-egy kincsesláda kinyitásának folyamatát, idejét, mikéntjét.


Ha már gyűjtöttél össze aranyat és nincs időd megvárni a kincsesláda kinyitásának folyamatát, arany elköltésével akár azonnal is kinyithatod a ládáidat. Ehhez a Nyitom gomb alatti Kiürítem gombra kell kattintanod, amely mellett az arany költség is látható. Minél magasabb szintű egy láda, annál nagyobb lesz az azonnali kinyitásának költsége. Dönthetsz az azonnali nyitás mellett akkor is, ha már eltelt valamennyi idő a kinyitás folyamatából, viszont az arany költség ugyanannyi marad.

Ha nincs elég aranyad a nyitásra, ezt a gomb meg sem jelenik a kincsesláda alatt.


2023. november 1-jével életbe lépő változás, hogy maximum 10 kincsesláda lehet egyszerre nálad. Ha ennyi vagy ennél több van, nem szerezhetsz újabbat: a kincsesláda mezőre nem tudsz rálépni, a kincsesládát adó kártyákat nem tudod kijátszani, stb.


További játékszabályok