Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 16453 kvízt fejtettek, 56 labirintust jártak be és 756 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kincseskamra

Kincseskamra

Kincseskamra - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Kincseskamra egy mező a labirintusban. Ha ilyenre lépsz, bizonyos időközönként kaphatsz ott egy új kártyát, melyet azonnal fel is veszel.

Ha egy labirintusban először lépsz egy Kincseskamra mezőre, rögtön kártyát találsz, melyet megkapsz. A kártya felvételének idejétől számítva 6 óra múlva (ha más kártya hatása ezt nem befolyásolja) találhatsz egy újabb kártyát ezen a mezőn.

A Kincseskamra által adott jutalom más feltételhez nincs kötve.

Csak pozitív hatású kártyákat találhatsz itt, csapdát nem. Emellett olyan speciális kártyák, mint amilyenek a kulcsok vagy a segédek, biztos, hogy nem fognak soha szerepelni a Kincseskamra kínálatában. A talált kártya véletlenszerű, azaz akár két ugyanolyan kártyát is találhatsz egymás után.


Ha sokáig időzöl egy labirintusban és időben felfedezel egy ilyen mezőt, érdemes rendszeresen visszanézned, hiszen a kártyákat itt ellenérték fizetése nélkül, ingyen kapod. A Kincseskamra látogathatóságáról értesítést is kapsz a böngészőablak jobb alsó sarkában, vagy mobilon az alsó részen.


További játékszabályok