Játékosaink az elmúlt 24 órában 37634 kvízt fejtettek, 82 labirintust jártak be és 1391 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Kihívások

Kihívások

Kihívások - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Kihívások menüpontban minden nap egy új kihívást találsz. Nem kell külön jelentkezned, az aznapi játékoddal veszel részt bennük. Változatos napi feladatokban kell jobbnak lenned a többieknél. Minél előrébb végzel a toplistán, annál nagyobb értékű ajándékot kapsz jutalmul.


Minden kihívás 00 órától 24 óráig tart. Éjfélkor az előző napi kihívás lezárul, átadjuk a nyereményeket, majd új kihívás indul.


Két példa:

Ha az a feladat, hogy költs el minél több ezüstöt, minden egyes alkalommal kapsz annyi pontot, amennyivel fogyott az ezüstöd. Az elért pontszámmal szerepelsz a napi toplistán. Ha mindenkinél több pontod van, akkor a lista élére kerülsz. Ha két játékosnak egyforma a pontszáma, az kerül előrébb, aki előbb elérte ezt az eredményt.

Ha az a feladat, hogy gyarapítsd az aranyaid számát, két értéket tartunk nyilván. Az első, hogy mennyi aranyad volt a kihívás elkezdésekor (0 órakor), a második pedig, hogy most mennyi van. Ennek a kettőnek a különbsége lesz az alapja a napi toplistán való szereplésednek. Ha ez az érték mínusz, a toplistán nem fogsz szerepelni és a kiosztott jutalmak szempontjából sem fog számítani az eredményed.


Jutalom:


A kihívások nyertese egy színes érmet kap, a második és a harmadik helyezett pedig egy szürkét. Ezen érmék elnyerése egyfajta dicsőségnek tekinthető, az adatlapra is kikerülnek, illetve a kihívások oldalán is visszanézhetőek.

A játékosok ezen kívül jádét nyerhetnek a kihívásokon. Ezt az új erőforrást az aranyhoz, ezüsthöz és klánponthoz hasonlóan speciális háttérszínnel jelenítjük meg. A napi kihívásban részt vett játékosok számán múlik, hányan kapnak ilyet jutalmul. A legjobb 10% közé került játékosok 3, a legjobb 25% közé kerültek 2, a legjobb 50% közé kerültek pedig 1 jádét kapnak. (A játékosok egyszer kapnak jutalmat, azaz csak az kap a legjobb 25%-nak járó jádét, aki még nem kapott a legjobb 10%-ba kerülésért.) Ha előállna az az eset, hogy 30-nál kevesebben teljesítenek a kihívásból, az első 3 helyezett akkor is 3 jádét kap.


Bizonyos számú összegyűjtött jáde elkölthető képességekre, melyek 72 órára vásárolhatóak meg. A kínálatban minden nap három képességet találsz. A legolcsóbb 10 jádéba kerül. Amennyiben már van egy vásárolt képességed, csak annak lejárta után vásárolhatod meg a következőt. Ha a klánodnak köszönhetően már birtoklod az adott képességet, nem tudod (nem is lenne értelme) megvásárolni.

A kihívások listája:

Állat-növény nap

Bővítsd a kártyagyűjteményed!

Díszíts!

Expedícióra fel!

Fejlődj!

Film-nap

Fogyassz elixírt!

Földrajz-nap

Fordíts a sorsodon!

Gazdagodj!

Gyorsulj fel!

Használj fel segítséget!

Használj kulcsot!

Irodalom-nap

Költs ezüstöt!

Küzdj, mint egy oroszlán!

Kvízelj!

Legyél bárbarát!

Legyél célorientált!

Legyél itt!

Legyél népszerű!

Legyen szerencséd!

Lépj előre a toplistákon!

Lomtalaníts!

Piacozz!

Sport-nap

Szerezz kincsesládát!

Tárd fel a sötétet!

Tippelj pontosan!

Történelem-nap

Válaszolj hibátlanul!

Válts be esszenciát!

Verseny-nap

Zene-nap

A 72 órára megvásárolható képességek listája:

Aprólékos átvizsgálás

Automata

Az ismeretlen feltárása

Bölcs döntés

Bundagyanú

Csapda? Ugyan már!

Értékesíthető cicoma

Felfedezés öröme

Félretett áru

Gyümölcsöző részvétel

Hírhedtség

Humánerőforrás-menedzsment

Időparadoxon

Időzár? Nem probléma!

Isteni segedelem

Kaszinósdi

Kezdők szerencséje

Kifizetődő jóság

Kincses rutin

Kitartó trenírozás

Konstrukcióbűbáj

Lehetőségek tárháza

Lopás

Mindenhez értés

Nyerő kisugárzás

Sötéthez szokott szem

Színtiszta matematika

Temérdek kincs

Térítő eszme

Zárfeltörés


További játékszabályok