Játékosaink az elmúlt 24 órában 47834 kvízt fejtettek, 112 labirintust jártak be és 1659 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kereskedő

Kereskedő - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Kereskedő egy mezőn áll a labirintusban (nem feltétlen mindegyikben találkozhatsz ilyen tereptárggyal).

Ha ilyen mezőre lépsz, lehetőséged támad vásárolni a Kereskedő kínálatából.

A labirintus ládáiban szerezhető kártyák többnyire egyszer használatosak. A Kereskedőnél azonban lehetőséged van akár olyanokhoz is hozzájutni, melyek 24 órára fejtik ki hatásukat. Ezeket a kártyákat csak itt tudod megvásárolni és megvásárlásukhoz aranyat kell költened. Ha egy kártyát megvásárolsz, az eltűnik a kínálatból, s ettől a kereskedőtől a későbbiekben már nem vásárolhatsz újabb darabot belőle.

A Kereskedő kínálata végig változatlan az adott labirintusban. Másik labirintusban másik kereskedőmezején azonban más kártyákhoz juthatsz hozzá. A Kereskedőt azonban többször is meglátogathatod, nem tűnik el a labirintusból.

Vannak kártyák, amik hatással lehetnek a Kereskedőnél vásárlásra.


A Kereskedőnél nem csak vásárolhatsz, eladhatsz is. Persze nem akármit. A kereskedő közli veled, hogy mire van szüksége és hogy azért mennyi aranyat fizetne neked. Előfordulhat, hogy olyan kártyát keres, ami épp nincs nálad. Ha azonban szerzel egy olyat, eladhatod azt nála a későbbiekben is. Minden kártyából csupán egy darabot adhatsz el, a kereskedő mindenből egyet vesz csak tőled.


A bolygó típusú labirintusokban egy különleges, ezüstkereskedőt találsz. Ő nem fogad el aranyat, csak ezüsttel lehet nála fizetni és az eladott kártyáidért is ezüsttel fizet. Ezüstöt a Küzdőtéren, mások elleni mérkőzésekkel szerezhetsz, illetve van a játékban pár kártya, amely ilyet ad.


További játékszabályok