Játékosaink az elmúlt 24 órában 50495 kvízt fejtettek, 117 labirintust jártak be és 1808 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Jelzők a kártyákon

Jelzők a kártyákon

Jelzők a kártyákon - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Egyes kártyák hatásaként különféle jelzőket helyezhetsz el egyes kártyáidon. Ezek a jelzők - általában 24 óra letelte után - valamilyen bónuszt adnak, de csak akkor, ha az adott kártyát, amire raktad őket, nem vesztetted el, illetve nem használtad fel.

Általános szabály, hogy egy kártyára csak egy jelzőt rakhatsz (akkor is, ha több van nálad abból a kártyából). Akkor sem rakhatod a kártyára az új jelzőt, ha ez másmilyen, mint a már rajta levő jelző. A szóba nem jöhető kártyák egyszerűen nem jelennek meg a kiválasztható kártyák listájában.

A kártya képének bal felső sarkában lévő ikonból tudhatod, hogy van jelző egy kártyán. Emellett a kártya alatt egy visszaszámlálás is megy, amely jelzi, mennyi ideig tart még, míg a jelző kifejti hatását.

Ha le is telik az idő, a jelző addig nem fejti ki hatását, míg akció közben vagy (éppen kvízelsz, kincsesládát ürítesz, csapdakártyát veszel fel, stb.). Amint a labirintus képernyődre váltanál, megtörténik a jelző hatása.További játékszabályok