Játékosaink az elmúlt 24 órában 42561 kvízt fejtettek, 100 labirintust jártak be és 1655 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Hibátlan sorozat kvíz

Hibátlan sorozat kvíz

Hibátlan sorozat kvíz - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Ha a véletlen úgy hozza, előfordulhat, hogy "hibátlan sorozat" kvízben kell megmérkőznöd a labirintusban szembejövő ellenfeleiddel. Ennek során arra kell törekedned, hogy minél több egymás után adott jó válaszod legyen.


Ebben a kvízben csak feleletválasztós kérdésekkel találkozhatsz, de persze előfordulhat az is, hogy több jó választ kell egy kérdésnél bejelölnöd. Utóbbi esetben csak mindegyik jó válasz eltalálása számít helyes válasznak.


A válasz bejelöléséhez szükséges időnek itt nincs jelentősége, amennyiben a rendelkezésre álló időn belül történik, csak az számít, hogy jó vagy rossz a válaszod.


A saját és ellenfeled képén két számot láthatsz: az első, hogy mennyi a legjobb hibátlan sorozatod, a második, zárójelben lévő szám pedig az aktuális sorozatod mutatja. A sorozat akkor nő, ha jó választ adsz, viszont lenullázódik, ha rosszat. A legjobb sorozat pedig a maximumát mutatja, amit az összecsapás alatt eddig elértél. Ez számít játékeredménynek, azaz akkor jutsz tovább az ellenfélen, ha ez a szám nagyobb, mint ellenfeledé.


Ez a kvíztípus 10 kérdésig tart, hacsak egy segédkártya nem másítja meg ezt a szabályt. Amennyiben a hátralevő kérdésekkel már képtelenség megváltoztatni, hogy ki nyer, a játék azonnal véget ér.


A hibátlan sorozat kvízben is használhatod a segédkártyáidat, ha a kártya leírásában nem szerepel, hogy ilyen típusú kvízben nem kijátszható.


További játékszabályok