Játékosaink az elmúlt 24 órában 40909 kvízt fejtettek, 104 labirintust jártak be és 1654 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Gyártósor

Gyártósor

Gyártósor - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Gyártósor egy olyan tereptárgy, mellyel kizárólag a gyár típusú labirintusokban találkozhatsz, de van lehetőséged más módon, pl. Teremtés kártya használatával is létrehozni ilyet más labirintusokban is.

A Gyártósor segítségével 6 feleslegesebb kártyád felhasználásával egy konkrét, új kártyát hozhatsz létre, akár többször is egymás után, amíg a labirintusban tartózkodsz. A Gyártósort csak egyetlen egyszer állíthatod be, így jól gondold meg, milyen kártyákból és milyen kártya gyártásába kezdesz vele. A véglegesítés gomb megnyomása előtt még módosíthatsz az összetevőkön.


Az alapanyagként felhasznált kártyákra a következő kritériumok vonatkoznak:

- Csak olyan kártyát választhatsz, amiből van nálad. Ennek nem feltétlen kell szürke színűnek lennie. Felfedezés kártyát nem választhatsz.

- Figyelj oda a darabszámokra! Háromféle kártyát kell kiválasztanod, az egyikből 3, a másodikból 2, a harmadikból pedig 1 darabra lesz szükséged egy-egy gyártáshoz. Három különböző kártyát kell választanod, nem választhatod két helyre ugyanazt a kártyát.


A legyártandó kártyára vonatkozó kritériumok:

- Csak olyan kártyát választhatsz, amiből épp van nálad. Ha épp nincs olyanod, amiből szeretnél újabbat szerezni, akkor hagyhatod későbbre a gyártósor beállítását, amikor majd lesz.

- Csak a szürke színű kártyák közül választhatsz. Speciális helyeken beszerezhető (azaz ritkább) kártyák, illetve kudarckártya (barna színű) gyártására nincs lehetőséged.


Ha Gyártósor mezőre lépsz, első lépésként ki kell választanod, melyik kártyákból gyártanál és mit. Ha befixáltad a választásod, onnantól kezdve a gyártósor nem átállítható, ebben a labirintusban csak ilyen kártyát és csak ilyen kártyákból lehet gyártani vele.

Az első gyártás 3 óráig tart. Az alapanyagkártyákat azonnal el kell költened. Elkészülte után megkapod az új kártyát. A gyártási idő letelte után az ikonok közt értesíteni fogunk. Ha úgy hagysz el egy labirintust, hogy egy elindított gyártás nem fejeződött be, az alapanyagkártyákat nem kapod vissza.

Ha van rá alapanyagod, újra és újra elindíthatod a gyártósort. A gyártási idő mindig megduplázódik. Elsőre tehát 3 óra, másodikra 6 óra, harmadikra 12 óra, negyedikre 1 nap, ötödikre 2 nap és így tovább...


Ha új labirintust kezdesz és ott is találsz Gyártósort, újra a beállításokkal kell kezdened (lehet teljesen más, mint az előző), illetve a gyártási időtartam is elölről indul 3 óráról.További játékszabályok