Játékosaink az elmúlt 24 órában 42372 kvízt fejtettek, 105 labirintust jártak be és 1741 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Differencia kvíz

Differencia kvíz

Differencia kvíz - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Ha találkozol egy ellenféllel vagy tömeggel a labirintusban, előfordulhat, hogy differencia kvízben kell megmérkőznöd vele. Ebben a játékban tippelős kérdéseket kapsz és minden egyes tévedésed -1 pontot jelent.


Míg a hagyományos tippelős kvízben csak az számít, hogy jobban tippelj az ellenfelednél és 1-1 pont szerezhető, itt minél távolabb jársz az eredménytől egy-egy tippedben, az annál több pont levonással jár. 100-nál többet nem vonunk le egy hibás tippért, akkor sem, ha ennél többet téved valamelyik fél. 100 pont levonás jár akkor is, ha valaki nem válaszol egy kérdésre a rendelkezésre álló idő alatt.


A játék során az nem számít, mennyi idő alatt válaszolsz (a rendelkezésre álló időn belül), csak az, hogy hogyan tippelsz.


A kvíz 10 kérdésből áll. Amennyiben a hátralevő kérdésekből már nem lehet megfordítani a mérkőzés állását, a játék azonnal véget ér.


Ez a játék 200 vagy több pontos hátránynál adható fel. Ez esetben újra meg kell próbálkoznod az ellenfél legyőzésével (ha a szerencse úgy hozza, egy másik kvíztípusban).


A kvíz közben a tippelős kvízekben használható kártyáidat játszhatod ki segítségként.


További játékszabályok