Játékosaink az elmúlt 24 órában 37427 kvízt fejtettek, 80 labirintust jártak be és 1376 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Botlások terme

Botlások terme

Botlások terme - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Botlások terme egy tereptárgy, amivel az édenkert típusú labirintusokban találkozhatsz. Ha belépsz a terembe, lehetőséged van kijavítani a korábbi botlásaidat, azaz a hibás válaszaidat.

A 10 itt található kérdésből minél többre tudod most már a választ, annál jobb, hiszen a harmadik, a hatodik, a nyolcadik és a tizedik jó válasz után jutalomkártyát kaphatsz.

Első körben a kérdések témaköreit láthatod itt. A kérdések megválaszolásának sorrendjét te döntheted el, a témakörök alapján. Ha néhány kérdést most is elrontasz és már nincs annyi hátralévő lehetőség a javításra, amely új jutalmat eredményezne, a Botlások termében való játék véget ér és azonnal elhagyod azt. Azaz ilyenkor nem kell mind a 10 kérdést lejátszanod.

A kérdést mindig azon a nehézségi szinten kapod meg, ahányadik szinten jársz. Azaz ha a kérdést 1. szinten kaptad, de most 10. szinten jársz, 3 válaszlehetőség helyett akár 10-ből kell választanod. Azt jutalmazzuk, ha tudod a jó választ.

A válaszadás során segédkártyákat nem használhatsz, sem kvíz megkezdése előttieket, sem közbenieket.

A Botlások terme egy azon helyszínspecifikus tereptárgyak közül, amelyekben térképdarabokat találhatsz (de nem mindegyikben!). Ha összejön belőlük a kellő számú darab, értékes és ritka ereklyekártyára válthatod azokat.

Az itt játszott kvíz, mivel a kérdések korábbiak ismétlései, nem bukkannak fel a más játékossal játszott mérkőzéseiden.


A Botlások termének látogatása opcionális, nem szükséges a továbbhaladáshoz. Ha azonban egyszer beléptél, akkor már játszanod kell, míg a jutalom reményében lehet.

Minden teremben egyszer próbálkozhatsz. Ha ez megvolt, már nem tudsz többet a terembe lépni.


További játékszabályok