Játékosaink az elmúlt 24 órában 35365 kvízt fejtettek, 87 labirintust jártak be és 1724 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Boszorkánykonyha

Boszorkánykonyha

Boszorkánykonyha - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A Boszorkánykonyha egy tereptárgy, amivel egyes labirintusokban találkozhatsz (nem mindegyikben). Ezen a helyen az alapanyag kártyákból (Macskaszőr, Varjúháj, Szarkaláb, Sárkányfű, stb.) létrehozhatsz egy-egy új kártyát, amelyet aztán felhasználhatod a labirintus felderítése során. Az így szerzett elixírek közt vannak kvízben segítő, Felfedezés kártyát adó, ezüstöt arannyá konvertáló, kincsbővítő kártya is, illetve továbbiak, melyek felfedezése rád vár.


Ha a Boszorkánykonyha mezőre lépsz, mindig láthatod, hogy a nálad lévő alapanyagokból milyen elixíreket tudsz összerakni. A főzet elkészítésének más költsége nincs.


A túlzott elixírfogyasztásnak viszont mellékhatása lehet, ez a játék nyelvén azt jelenti, hogy minden 5. ilyen elfogyasztása (felhasználása) után kapsz egy csapdakártyát. Magára az eseményre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint amikor csapdába lépsz egy labirintusmezőn: a csapdát semlegesítheted, lecserélheted, ha van erre való kártyád. Illetve még a küldetésed számlálója is nőhet, ha az a feladatod, hogy lépj csapdába.


Az elixírkártyák lila színt kaptak és a játékban ezen a módon szerezhetőek. Kincsesládából nem kerülhetnek elő (csak az alapanyagok), illetve a Kereskedő kínálatában sem találod meg azokat.

Nincs azonban kizárva, hogy időnként megjelenik egy-egy a tombola-nyeremények közt.


További játékszabályok