Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Játékosaink az elmúlt 24 órában 29717 kvízt fejtettek, 90 labirintust jártak be és 1236 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Bevezető

Bevezető - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

Üdvözlünk játékos!

Minden bizonnyal azért tévedtél erre az oldalra, mert szereted a kvízjátékokat. Itt most lehetőséged van megmérettetni tudásodat az ingyenes és online játékunkban.

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod (megadnod e-mail címed és felhasználóneved), s már kezdheted is a játékot.

A játék során az lesz a feladatod, hogy minél több labirintusból kitalálj, de ehhez át kell jutnod az eléd állított akadályokon. Ezek lehetnek csapdák, ajtók, ellenfelek vagy akár az útvonal megtalálása, amely a kijárathoz vezet. Az ellenfeleknél kvízben kell ügyesebbnek bizonyulnod. Mint minden kvízjátékban, itt is találkozhatsz műveltségi és a tájékozottságodat próbára tevő kérdésekkel. Ezekkel igyekeztünk érdekes és izgalmas tartalmat eléd tárni. Célunk, hogy többet megtudhass a világról a játékon keresztül!

A játék során kincsesládákkal és jutalomkártyákkal is találkozhatsz, melyek segítenek, illetve könnyítik az előrehaladást.

Hogy a játék ne csupán a labirintusban való előrehaladásról szóljon, teljesíthetsz küldetéseket, kvalifikálhatod magad a kvízbajnokságokra és kvízkupákra, illetve stratégiázhatsz a birtokodba került kártyákkal is.

Minél ügyesebb vagy a kvíz-összecsapásokban, annál inkább nő a kérdésre adható válaszok száma, illetve egy-egy labirintus teljesítésének nehézsége is. Így, a képességedhez mérten bonyolult kérdésekkel a Kvízlabirintus játék hosszútávon kihívást jelenthet. Ne aggódj! Ha megtorpansz egy nehézségi szinten, akkor a játék automatikusan könnyebb kérdéseket fog adni. Illetve számtalan más segítséged is lesz a játék során.

Eredményeid a játék toplistájára is felkerülnek, ahol megnézheted, mások milyen eredménnyel játsszák a Kvízlabirintust, s hasonlíthatod magad hozzájuk.


Gyere, kezdd el most a játékod!


További játékszabályok