Játékosaink az elmúlt 24 órában 48088 kvízt fejtettek, 112 labirintust jártak be és 1922 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Forró drót kártya

Előző: Földrengés
Következő: Furfang

Forró drót kártya információk:

Forró drót
Kártya típusa:
általános
Érték:
alacsony

Beszerezhetőség: kincsesládákban található, esetenként piactéren vagy kereskedőnél vásárolható


Szövege, hatása:

Használd a kártyát bármikor! Ha jelzésedre 5 percen belül válaszol egy klántársad, 1 klánpontot kapsz.

Egyetlen esetben nem tudod használni a kártyát: ha a klánpontjaid száma maximális. Ugyanakkor a kapott klánpont a maximális fölé is viheti a klánpontjaid számát, így akkor sem veszik el a Forró drót által adott jutalom, ha a kijátszás után lett klánpontjaid maximális.


Miután kijátszottad a Forró drótot, klántársaid ikonjai közt 5 percig megjelenik egy telefonikon, melyre kattintva hozzájárulhatnak, hogy klánpontot kapj. Ha senki sem reagál 5 percen belül a felhívásodra, nem jár jutalom, s a kijátszott kártyát sem kapod vissza.

Ha egyszerre többen játszanak ki Forró drót kártyát, egy harmadik ember is elég, hogy mindketten klánpontot kapjanak, ugyanis ő egyetlen kattintással, mindkét eseményre reagálhat. Ugyanakkor olyan klántag is reagálhat másnak a kijátszott kártyájára, aki ő maga is játszott ki Forró drótot, tehát ketten kölcsönösen is részesülhetnek a kártya által nyújtott előnyből.


Ha sikeres a projekt, akkor kapod meg a klánpontot, amikor legközelebb megnyitod Labirintus oldalad.


Szerzett klánpontodból kártyákat vásárolhatsz a klán oldalán, illetve elköltheted más kártyák használati költségeként is.