Játékosaink az elmúlt 24 órában 43437 kvízt fejtettek, 125 labirintust jártak be és 1429 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Előnyös rajt kártya

Előző: Előnyös kelepce
Következő: Előre!

Előnyös rajt kártya információk:

Előnyös rajt
Kártya típusa:
licit
Érték:
nagyon drága

Beszerezhetőség: kvízbárban vásárolható


Szövege, hatása:

Válassz ki egy tereptárgyat (kivéve kijárat)! Ha van ilyen a következő labirintusodban, mellőle indulhatsz. Ha nincs, majd a következőben.

Ezt a kártyát új labirintus megkezdésekor játszhatod ki. Ha van olyan tereptárgy a soron következő labirintusodban, amit kiválasztasz, onnan folytathatod a játékot. Ha több ilyen tereptárgy is van ebben a labirintusban, véletlenszerű, melyik mellé kerülsz. Ha nincs a tereptárgyból, az Előnyös rajt hatásként várakozik, míg egy olyan labirintusba nem kerülsz, amiben van. Ilyenkor már nem állíthatod át, nem választhatsz másik tereptárgyat célpontul.


Annak ellenére, hogy máshol kezdheted meg a labirintusodba, a cél ugyanaz, megtalálni a kijáratot és ezáltal teljesíteni az útvesztőt.


Amennyiben Lábnyomok kártyát játszol ki, ez továbbra is az eredeti kezdőpozíciótól a kijárat mezőig fogja mutatni az utat, függetlenül az Előnyös rajt által okozott változástól.