Játékosaink az elmúlt 24 órában 40631 kvízt fejtettek, 74 labirintust jártak be és 1783 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!
Ki alkotta meg a molekuláris gasztronómia fogalmát?
Alain Ducasse
Gordon Ramsey
Heston Blumenthal
Jamie Oliver
Joël Robuchon
Nicholas Kürti
Paul Bocuse
Sárközi Ákos
Széll Tamás
Az átlagosnál jóval kevesebben tudják a jó választ a kérdésre a játékosok közül.
22%
Mint minden kvízkérdést az oldalon, ezt is szerzői jog védi. Másolása nem engedélyezett.
Kapcsolódó témakvíz:
Hasonló kvízek:
Mi a szusi szó jelentése? »
Honnan kapta nevét a Rákóczi túrós? »
Melyik nem a tócsni másik neve? »
Melyik magyarországi étterem kapott első alkalommal Michelin-csillagot? »
Milyen címmel futott Gordon Ramsay első gasztro-reality sorozata? »
Melyik nem igaz a szakéra? »
Miből áll a kovász? »
Melyik ismert görög alkoholos ital? »
Ki alkotta meg az Ödipusz-komplexus fogalmat? »
Hányadik században alkotta meg gróf Pálffy Ferdinánd az első indiánereket? »