Játékosaink az elmúlt 24 órában 51319 kvízt fejtettek, 109 labirintust jártak be és 2193 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Kvízkérdések » Gasztronómia » A zsemle miben áztatása a része a...

A zsemle miben áztatása a része a pofézni készítésének?

alaplében
borban
ecetes vízben
konyakban
narancslében
páclében
tejben
vízben
zöldteában


Ezután tojásban is meg kell forgatni, majd kisütni olajon. Így készül a bundás zsemle, amit pofézninek hívnak.


A többségnek nem okoz fejtörést megválaszolni ezt a kérdést és a válaszuk is jó.

82%

Mint minden kvízkérdést az oldalon, ezt is szerzői jog védi. Másolása nem engedélyezett.

Kapcsolódó témakvíz:

Hasonló kvízek:

Mi nem kell a hagyományos spanyol omlettbe? »

Melyik alapanyag szükséges a Bloody Mary koktél elkészítéséhez? »

Mi a falafel fő alapanyaga? »

Mivel színezik a fekete hamburger zsemléjét? »

Melyik zöldség nélkülözhetetlen a muszakából? »

Mi a bakonyi módra készült ételek elkerülhetetlen alapanyaga? »

Melyik nem része a hagyományos karácsonyi fogásoknak? »

Mi a gazpacho legdominánsabb alapanyaga? »

Miben kell a kenyeret megforgatni a bundás kenyér készítésekor? »

A felsoroltak melyike szokott a kaszinó rostélyos része lenni? »