Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
«
»

Játékosaink az elmúlt 24 órában 17284 kvízt fejtettek, 47 labirintust jártak be és 759 mérkőzést játszottak egymással.
Csatlakozz te is ehhez a közösséghez!

 

Kezdőoldal » Játékszabályok » Megengedett előny token

Megengedett előny token

Megengedett előny token - Információk, szabályok, gyakran ismételt kérdések

A kvízbajnokságban, az elit csoport kivételével a többiben, minden játékosnak lehetősége van 3 db Megengedett előny tokent felhasználni. Ezt az összecsapás megkezdésekor kell kijátszanod, később már nincs rá lehetőséged.

A token hatása, hogy ellenfeleddel úgy küzdhetsz meg, hogy az ő idejéhez minden válaszánál 1 másodpercet hozzáadunk. Ez csak azokban az esetekben számíthat, ha mindketten jól válaszoltok egy kérdésre. Ez természetesen csak arra a mérkőzésre érvényes, ahol kihívóként te szerepelsz.

Ha az ellenfeled a kvízkérdésre az utolsó rendelkezésre álló másodpercben válaszolt csak, akkor a token hatástalan, lejárt időt nem lehet vele előidézni.


A bajnoki csoportban 15 játékossal kell megküzdened, így jól gondold meg, ki legyen az a három, aki ellen érdemes ehhez a lehetőséghez nyúlnod. Minden bajnokságban induló játékos megkapja a maga tokenjeit, így lehetséges, hogy a te lelassításodra is használni valaki ilyet. A felhasználatlan tokenek nem vihetők át a következő bajnokságra.


Az elit csoportban való tokenhasználati lehetőség 2021. április 30-cal megszűnik, innentől kezdve nincs lehetőség efféle előnyszerzésre.


Mivel a kupában egy mérkőzés kimenetele is nagyon sokat számíthat, ott nincs lehetőség ilyen token felhasználására.


További játékszabályok